Amerikansk flyselskab introducerer Krug champagne i udvalgte lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fleste flyselskaber er noget restriktive med hvilken champagne de serverer på jorden i forhold til i luften. En undtagelse er måske British Airways som serverer Laurent Perrier Grand Siecle i Concorde Room. Nu har American Airlines bestemt seg for at teste Krug Champagne i sine Flagship lounger.

Det var View From the Wing som sidste uge kunne melde om dette. Foreløbigt er der tale om et prøveprojekt frem til marts 2019, men hvis responsen er god så er de åbne for at videreføre tilbudet. Tilbudet vil gælde i Flagship First Dining, som er et tilbud for rejsende i American Airlines første klasse. Tilbudet gælder både på internationale flyvninger og på flyvninger mellem JFK og både Los Angeles (LAX) og San Francisco (SFO) som har tre klasser.

Foreløbigt tilbyder American Airlines, Flagship First Dining, i udvagte Flagship Lounges. Foreløbigt gælder dette New York JFK, Miami (MIA) og Los Angeles (LAX). Snart vil de også åbne Flagship First Dining i Dallas / Fort Worth (DFW) og London Heathrow (LHR).

Hvis du har British Airways Avios kan du booke en flyvning i første klasse mellem New York og San Francisco eller Los Angeles for 50.000 Avios og under 50 kroner i afgifter.

Skærmbillede fra British Airways

Krug i luften

Det er gode tider for danske Krug-elskere. Tidligere i år åbnede Singapore Airlines for at Eurobonuskunder kan brugesine point til at bestille flyvninger i første klasse. Singapore Airlines er kendte for at servere både Krug og Dom Perignon i luften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *