Anmeldelse: Aalborg Airport Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer har nu haft lejlighed til at anmelde endnu et hotel, og denne gang er det et hotel der henvender sig til især rejsende fra Aalborg lufthavn.

Hvis du er rejsende fra Aalborg og skal med en tidlig morgenafgang, omtrent mellem klokken 5 og 7, så kan en overnatning på hotellet beliggende ved Aalborg lufthavn godt anbefales til en enkelt nat.

Er du derimod i Aalborg og skal være mere end en enkelt nat, eller skal med en flyafgang efter klokken 7 om morgenen. Ja så vil jeg personligt lade valget falde på et mere bynærthotel.

Beliggenhed

Hotellet er beliggende cirka 50 meter fra hovedindgangen til Aalborg lufthavn, hvor der hvis man er med kollektiv trafik, er 4 buslinjer og et tog fra den nyåbnede “Aalborg Lufthavn station” der kan fragte en ind til Aalborg by der ligger cirka 5 kilometer væk fra lufthavnen og derved også hotellet.

Check-In

Check-in på Airport hotel forgår normalt upåklageligt og man kan checke ind på 2 måder på Airport Hotel.

Den ene check-in metode forgår ved at der i entreen er en maskine man skal skrive sine oplysninger på, også får man udleveret et nøglekort.

Den anden måde at check-in på er ved at man checker in på den velkendte måde ved at gå i receptionen og fange en ansat fra hotellet, som får ordnet indtjekningen på få sekunder.

Receptionen på Aalborg Airport Hotel: Foto: André Jørgensen

Værelset

Jeg havde booket et værelse online igennem Booking.com, og det skulle vise dig at være en god forretning idet at jeg fik en “room upgrade” idet jeg har en god status i Booking.coms fordelsprogram “Genius”. og jeg endte så ud med at få værelse 412, som er et værelse med dobbeltseng på 4 sal.

Værelset er udstyret med kaffemaskine samt tilhørende kaffe og kaffegrus. Derudover har værelset udsigt imod de mange gratis parkeringspladser som er et af kendetegnende for Aalborg Lufthavn.

Toilet og badefaciliteter

Selve toilettet består af et mindre toilet, gulvvarme og en mindre bruseniche.

Derudover er der en medium håndvask, hårtørrer, håndklæder, og diverse sæber og shampooer.

Servering på stedet

Serveringen på stedet, er meget beskedent. Der er mulighed for kaffe på værelserne(hvis kaffemaskinen virker, som den ikke gjorde på mit rum). Ellers får man ved ankomst en muslibar og en karton postevand. Der er endnu en mulighed for at få aftensmad serveret på stedet, men priserne er hvad jeg vil kalde “ublu” idet, at den billigste aftensmadsret er en “suppe” som koster 99kr. Derfor valgte undertegnede at tage i byen og købe sin aftensmad inde i Aalborg by.

Udover ovennævnte ting, er det hele dagen muligt at købe sig en sandwich, diverse sodavander, og snacks. Priserne på det mindre sortiment der kan købes er faktisk dyrere, end tingene er airside i selve Aalborg Lufthavn.

Morgenmad på stedet

I forhold til mange andre hoteller beliggende nær lufthavne, og bare centralt med fokus på businessrejsende. Så er morgenmad hos Aalborg Airport Hotel, IKKE inkluderet i prisen på opholdet. Prisen på morgenmad, for en hvad jeg vil kalde standard morgenbuffet, er svimlende 165kr.- Til gengæld, er det spis hvad du kan, og til den pris, så det bare med at spise igennem.

Faciliteter på hotellet

Udover at man kan sige at hotellet nok er det eneste hotel i Danmark med en jernbanestation kun 20 meter på gåben fra hotellets foye. Ja så rummer hotellet også lidt flere faciliteter end et tog.

Hotellet har derudover bl.a en Air Crew lounge, der er forbeholdt flyvende personale, så de kan hvile sig, og få en slapper før de skal ud på deres næste flyvning.

I receptionsområdet findes der en lounge endda med pejs. I denne lounge er der afgangsskærm så man kan se hvornår flyene afgår/ankommer til Aalborg Lufthavn, derudover er der en bogreol, så man enten kan læse sig en god bog, eller en brochure over ting man kan foretage sig i Aalborg området.

Udover en lounge med pejs, og bogreol, så for findes også en tagterrasse(kaldet SkyLounge), med udsigt udover landingsbanen i Aalborg Lufthavn. Hele hotellet har gratis Wifi.

Personale, Check-ud og Serviceniveau

Overordnet set, er personalet virkelig behjælpelige, hvis man har spørgsmål eller brug for en hjælpende hånd, står personalet klar på alle tider af døgnet. Intet at påpege heraf.

Check-ud foregik uden de store problemer og tog omtrent kun små 30 sekunder.

Konklusion

Hvor skal man begynde? Ja… Opholdet blev booket cirka en uge før selve opholdet skulle finde sted, og kostede 626kr. Det i sig selv er ikke unormalt for et Business hotel ved en lufthavn. Men derudover er der andre ting at påpege.

Priserne for tilkøb på hotellet er helt ublu priser. Hvis ikke en arbejdsgiver betaler ens ophold, kan et ophold hurtigt koste på den anden side af 500kr, for aftensmad, morgenmad, og eventuelle drikkevare.

Af øvrige faciliteter er der sådanset det der skal være af et hotel.

(Samtlige fotos: André Jørgensen)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Venligt Personale
+ God beliggenhed, i forhold til et tidligt morgenfly
+ Nem adgang til offentlig transport, og parkeringsforhold
+ Altid dejligt med en pejs
+ En gratis vand og muslibar, siger man ikke nej til

Cons

- Ublu priser for servering
- Kaffemaskine der ikke virker
- Wifi der skranter
- At systemet var nede ved ankomst, det dog ikke personalets fejl
- (Regnvejr) Så Sky Lounge ikke kunne nydes noget mere

Lokation

Mad/drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet kan benyttes hvis man skal med et fly fra Aalborg før klokken 9 om morgenen. Priserne er helt horrible hvis man vil have servering på stedet. Det er dog et plus at personalet er så venligt og professionelle på stedet og giver et velkomstkort, så det trækker den overordnede oplevelse op.

3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *