ANA bringer Airbus A380 tilbage i drift

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Høj efterspørgsel, genåbnede grænser, og sol på Hawaii? Ja det er disse ting der blandt andet medvirker til at All Nippon Airways har valgt at tage kæmpeflyet i drift igen.

Ja ANA er endnu et selskab i rækken til at tage Airbus A380, til nåde og lade den komme tilbage i flåden. ANA har 3 eksemplarer af typen, som de bruger på ruten mellem Honolulu og Tokyo Narita.

ANAs Airbus A380’ere skiller sig ud fra andre selskaber, ved at flyene er malet i forskellige farver.

Det første fly i rækken, er blåt som skal symbolisere Hawaiis blå himmel. Fly nummer 2, er turkist blåt og skal symbolisere det klare havvand på Hawaii. Det 3, og sidste af ANA’s Airbus A380 fly, er malet i en orange farve, som skal symbolisere den hawaiianske solnedgang.

ANA genindsætter flytypen på ruten fra den 1 Juni, med indtil videre 2 ugentlige afgange.

Udover at genindsætte Airbus A380 på ruten til Narita, så opgradere ANA ruten mellem den anden Tokyo Lufthavn “Haneda”.

Kunne Lufthansa tage kæmpeflyet tilbage i drift?

Selv om den store luftfartskoncern fra Tyskland, har sagt at selskabet ikke genoptager driften med Airbus A380, så kunne noget tyde på at det rent faktisk er muligt at genoptage driften med nogle af flyene.

Alle 14 fly, Lufthansa har af typen, befinder sig i øjeblikket i ørkenopbevaring.

Beslutningen om at lade flyene fortsætte i langtidsopbevaring, kunne tyde på at Lufthansa vil se tiden an, på om markedet vil eksplodere i efterspørgsel, så det vil tvinge selskabet til at genindsætte Airbus A380 i trafik.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *