Stadig den sjoveste transportform mellem Jylland og København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Denne artikel indeholde ikke noget nyt. Ingen “breaking news”. Blot en konstatering af, at NORDIC Seaplanes stadig, uden sammenligning, tilbyder den sjoveste transportform mellem Jylland og København!

Hvis du holder af at flyve, hvis du holder af fly og hvis du sætter pris på at komme hurtigt mellem Aarhus og København, så er vandflyveren den optimale transportform.

Den flotte Twin Otter. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Attraktive Last Minute priser

Egentlig havde jeg booket en bonusrejse med SAS fra Aalborg til København, men et par dage før afrejse sendte NORDIC Seaplanes et af deres Last Minute tilbud ud.

Normalt koster en enkeltbillet på vandflyver ruten op til dkr. 1.997, så det tog mig ikke mange minutter at slå til og slette den bonusbillet jeg havde hos SAS og købe en Laste Minute billet på vandflyveren til dkr. 697.

Last Minute billetter annonceres via NORDIC Seaplanes nyhedsbrev og skal bestilles på [email protected].

Check-in skal ske senest 20 minutter før afgang og fra du letter fra Aarhus Østhavn til du lander i Københavns ditto, går der maksimalt 45 minutter.

En fed flyve oplevelse

Jeg har fløjet med vandflyveren nogle gange efterhånden, men det er stadig en utrolig sjov fornemmelse af stige ombord i den lille vandflyver.

Man kan kigge direkte ud til de to piloter og man mærker virkelig at man flyver. Det fornægter sig ikke, at flyet er af STOL-typen – kort for Short Takeoff and Landing – man er hurtigt i luften.

Som en ekstra bonus på min tur, fik jeg smukt flyve vejr og lidt af en VIP oplevelse, idet vi blot var fire passagerer i alt på afgangen kl. 17.00 fra Aarhus.

Vandflyveren ved Nordre Toldbod i København. Fotokredit: Carl Erik Larsen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *