Emirates søger kabinepersonale i Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates’ rekrutteringsteam leder efter kabinepersonale over det meste af verden de næste seks uger. 30 byer får besøg af flyselskabets talentspejdere, og teamet er i København søndag d. 22. maj.

Rejselysten vender i den grad tilbage over hele verden, og flyselskabet Emirates har derfor igangsat en omfattende rekrutteringskampagne.

Emirates’ rekrutteringsteam besøger 30 byer frem til slutningen af ​​juni – det gælder byer i Australien, Storbritannien og en række europæiske byer samt Cairo, Algier, Tunis og Bahrain. Med på turnéen er også København, der får besøg af Emirates rekrutteringsteam søndag d. 22. maj.

Mens dele af ansøgningsprocessen foregår online, gør vi os altid umage med at møde vores kandidater personligt, når det kan lade sig gøre, og det er grunden til, at vores rekrutteringsteam rejser rundt til 30 byer i løbet af de næste 6 uger for at vurdere potentielle kandidater

Abdulaziz Al Ali, Executive Vice President for Human Resources, Emirates Group.


Emirates’ kabinepersonale repræsenterer 160 nationaliteter, og de afspejler dermed på fornemste vis, at Emirates flyver med rejsende fra hele verden og har aktiviteter i over 130 byer på seks kontinenter.
 
Som kabinepersonale hos Emirates har man base i millionbyen Dubai, arbejdsgiverbetalt bolig, skattefri løn samt flere andre fordele.
 

Ansøgning online

Interesserede kandidater kan læse mere om, hvad det vil sige at arbejde som kabinepersonale hos Emirates og ansøge online på: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Et eventuelt interview finder sted i København søndag den 22. maj 2022.

Kvalificerede ansøgere vil få direkte besked inden.

Foto: Emirates/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *