En nat på Wakeup Copenhagen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I denne anmeldelse besøger Bonusfeber hotellet Wakeup Copenhagen, som ligger på Carsten Niebuhrs Gade – blot 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Ved ankomsten til hotellet, antydede intet andet end byggepladsen ved siden af, at dette hotel skulle være specielt billigt – En stor og lys reception, som indledning til et relativt nyt og moderne hotel, som anvendes som knudepunkt for alverdens forretningsfolk og turister, som tilbringer tid i københavn af alle mulige grunde.

IMG_4087

Check-in foregik smertefrit, og endda 30 min. før tid – selvom jeg havde valgt det billigst mulige værelse på dette discounthotel. Jeg kunne enten vælge at gå i receptionen og checke ind, eller jeg kunne tjekke ind via selvbetjeningsstanderen der stod lige inden for døren. Jeg valgte sidstnævnte, og automaten kunne se at mit værelse var klart, så 2 værelseskort blev udskrevet, og så var jeg klar til at tilbringe natten på hotellet.

IMG_4086

Personalet var søde og imødekommende, og overgik klart den standard jeg havde forventet på et hotel af den klasse.

Værelset var noget kompakt, men dog indrettet til at fungere – også selvom man var to. Faktisk var der også mulighed for at få en babyseng til værelset, så man i princippet kunne være et par incl. baby på værelset. Dog er det svært for mig at se hvor den skulle have stået. Der var en dobbeltseng, et badeværelse, et skrivebord, og en opholdsstol på værelset. Der var ikke noget tøjskab, men til gengæld 2 kroge og en bøjlestang med 4 bøjler. Der var også aircondition, samt mulighed for at stryge sit tøj nede i kælderen.

This slideshow requires JavaScript.

Gratis WiFi var der selvfølgelig også, og hastigheden på det var forbløffende god. Stikkontakter var der masser af, hvilket ellers er noget jeg ellers savner på mange hoteller. Der var også den sædvanlige velkomstpakke med håndsæbe, bodyshampo og 2 krus ude på badeværelset.

Udcheckningen foregik også problemfrit, og tog faktisk ca. 1 sekund – jeg smed bare nøglekortet i en bowle der stod ved udgangen, og så var jeg videre. Der var mulighed for bagageopbevaring i kælderen for en flad 20´er, og der var rigeligt plads til 2 store kufferter i boksene.

Priserne på dette hotel starter ved 450 kr. på de billigste nætter, hvilket er en yderst rimelig pris, i forhold til beliggenhed samt produktet man får for sine penge. hotellet har ikke noget loyalitetsprogram, men er medlem af Hotels.com Welcome Rewards, og giver dermed større felxibilitet for at optjene gratis nætter.

Har du også boet på dette hotel? Del dine oplevelser med os i kommentarene!

Leder du efter gode rejsedeals, eller er du frisk på en sludder om hoteller og fly? deltag i vores forum HERHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

28/11/2014

Pros

Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra Københavns hovedbanegård. Det er billigt, men uden at gå på kompromis med funktionalitet og renlighed. Personalet er søde og imødekommende, og Check-in / Check-out tager kun få sekunder.

Cons

Værelserne er små, men kan dog godt fungere med lidt snilde, når man er to. Udsigten er ikke voldsomt god, og der er byggeplads ved siden af frem til 2016.

Komfort/Værelse

Faciliteter

Service

VALUE4MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

Dette hotel er prisvenligt, og indeholder alt hvad en forretningsrejsende måtte skulle bruge. Det kan også sagtens fungere hvis man er et par afsted på weekendtur til København, og hotellet bare skal bruges til at sove på. Værelserne er små, og ikke voldsomt interessant at opholde sig på, dog fungerer de som de skal. Det at hotellet er så nyt, gør at man ikke skal trækkes med slidt inventar, som andre discount hoteller ellers har tendens til at byde på.

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *