Anmeldelse: Aspire Lounge Manchester Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg rejser tit frem og tilbage mellem København og Manchester og da det er et populært rejsemål for danske (fodbold)turister er her en anmeldelse af Aspire loungen i Manchester Airport.

Loungen ligger efter security forbi den store tax-free i Manchester lufthavns terminal 1. Herfra skal man gå til venstre og op ad trappen, hvor loungen findes sammen med de 3 andre lounges i terminal 1. Som rejsende kan man komme ind i loungen enten ved at være indehaver af et Priority Pass, Diners Club eller ved at betale fra 22 pund (≈ 200 kr.) ved indgangen. En lang række luftfartsselskaber har også aftaler med loungen.

aspire_lounge_manchester_entrance
Indgangen til Aspire Loungen

En stor og rummelig lounge med flot udsigt

Loungen er relativt nyrenoveret med et flot indgangsareal og er stor og rummelig med en masse siddepladser.

Der er massere af siddepladser i loungen. Billede fra ExecutiveLounges.com
Der er massere af siddepladser i loungen. Billede fra ExecutiveLounges.com

Der er strømstik ved de fleste borde, men de virker kun til UK-stik, så husk at lad omformeren blive i håndbagagen. Hvis man er heldig kan man også finde USB-opladere selvom der er desværre langt imellem dem. Tiltrods for loungen rummelighed kan den hurtigt fyldes op i de travle eftermiddagstimer, hvor den kan føles ret proppet. Til gengæld er stole og  sofaer behagelige at sidde i, og vælger man nogle siddepladser ud mod vinduerne har man en fantastisk udsigt udover lufthavnen.

2016-09-02-19-36-28
Flot udsigt fra loungen udover gates og landingsbanen

Fin bar med stort udvalg af drikkevarer – men ringe madudvalg

I midten af loungen er en bar, som også byder på et begrænset udvalg af mad. Der er et udemærket udvalg af drikkevarer med forskellige flaskeøl, Heineken på fad, vin, spiritus samt div. drinks som alle er uden betaling. Har man lyst til ægte Champagne har baren også det, hvilket dog koster fra 30 pund/flaske.. Der er også alt hvad man kunne forvente af sodavand, kaffe, the, vand og juice. Til gengæld er madudvalget ret skuffende med dagens suppe, snacks, brød og en salatbar. Vælger man at tage SAS‘ sene afgang fra Manchester har jeg flere gange oplevet af de har løbet tør for mad, hvilket er en smule uprofessionelt – så det kan anbefales ikke at møde alt for sulten op i loungen.

2016-10-24-20-23-02

2016-10-24-19-21-52

2016-10-24-19-23-59
Begrænset mad i loungen. Her ses udvalget sent på aftenen hvor der kun var gulerodskage og suppe tilbage.

Langsomt WiFi og INGEN toiletter

Loungen tilbyder også gratis WiFi, men det virker utroligt langsomt. Flere gange har jeg valgt at bruge mit 3LikeHome frem for at hoppe på deres netværk på grund af forbindelsen. Loungen har heller ingen toiletter til trods for sin store størrelse! I stedet skal man hele vejen ud af loungen og hen til et offentligt toilet 50 m. henne af gangen, og derfor er der heller ikke nogle badefaciliteter. Da loungen er nyrenoveret, kan man undre sig over hvorfor de har sparet dette væk. Særligt når man rejser alene og ikke ønsker at lade sine ting stå ubevogtet.

Konklusion

Alt i alt er loungen et besøg værd men med (store) mangler. Loungen ligger kun 5 min. gang fra de gates SAS benytter, og der er  TV-skærme i loungen der nemt fortæller dig hvornår du bør gå mod flyet.  Loungen er flot og rummelig med super udsigt udover lufthavnen. Personalet er flinke og der er et godt udvalg af drikkevarer, selvom man må se langt efter noget ordentligt mad – især hvis man er der sent på aftenen! Og når ja, så er der heller ingen toiletter i loungen. Så har du adgang via dit flyselskab eller adgangskort er loungen et besøg værd. Skal du derimod betale for indgang må man kunne bruge de 22 pund bedre et andet sted i lufthavnen.

Overblik

Pros

- Godt udvalg af drikkevarer
- Fantastisk udsigt udover lufthavnen
- Nyrenoveret med mange siddepladser

Cons

- Ringe udvalg af mad
- Langsomt WiFi
- Ingen toiletter i loungen

Service

Mad

Drikke

Komfort

Features

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *