Malaysia håber stadig at finde MH370

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Myndighederne i Malaysia håber en ny rapport kan hjælpe med at finde Malaysia Airlines MH370, der på mystisk vis forsvandt 8. marts 2014.

De malaysiske myndigheder gjorde det tidligere på ugen klart, at man ikke har opgivet at finde det Malaysia Airlines fly, der forsvandt på mystisk vis 8. marts 2014 på vej fra Kuala Lumpur til Beijing. I håbet om at finde MH370 afventer myndighederne en ny rapport fra efterforskerne, der måske kan hjælpe med at lokalisere flyet.

Efterforskerne, som søger efter det savnede fly anbefalede tirsdag, at søgeområdet udvides med 25.000 kvadratkilometer. Men Australien, et af tre lande som samarbejder om eftersøgningen, har dog i første omgang forkastet denne anbefaling, da landet hævder, at der mangler troværdige beviser for at udvide søgeområdet. De beviser skal rapporten måske levere.

Malaysia Airlines Flight 370 (MH370/MAS370), også kendt under codeshare-betegnelsen China Southern Airlines Flight 748 (CZ748/CSN748), forsvandt 8. marts 2014 under en international flyvning på vej fra Kuala Lumper, Malaysia til Beijing i Kina. Flyet, en Boeing 777-200ER tilhørende Malaysian Airlines, havde sin sidste kontakt med flykontrollen i Malaysisk luftrum under en time efter takeoff. Der var 227 passagerer om bord fordelt på 15 nationaliteter, og årsagen til, at flyet pludselig forsvandt fra radaren er foreløbig ukendt og under efterforskning.

MH370 lettede fra Kuala Lumpur klokken 00.41 lokal tid (UTC+08.00) mod Beijing – en tur, der normalt tager seks timer. Flyet skulle efter planen være fremme i lufthavnen klokken 06.30 kinesisk standard tid. Men klokken 01.22 mistede Subang lufttrafik kontrolcenter radarkontakt med flyet, mens det var over Thailand-bugten. Klokken 02.40 blev MH370 meldt savnet.

 

Artiklen er skrevet af Peter Fox, InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *