Hvad blev der af Malaysia Airways MH370?

Hvad blev der af Malaysia Airways MH370?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bliv meget klogere på et af historiens største fly-mysterier ved et eksklusivt foredrag med den anerkendte forsker Martin Kristensen.

Natten mellem den 7. og 8. marts 2014 forsvandt flyet MH370 fra Malaysia Airways med 239 passagerer ombord. Trods en omfattende international eftersøgningsaktion er MH370 aldrig blevet fundet. I 2018 gav man op og indstillede eftersøgningen.

Hvilken rute fløj MH370? Hvorfor forsvandt MH370? Og ikke mindst hvor er MH370 i dag?

Spørgsmål som disse og mange flere, mener den danske forsker Martin Kristensen at have svarene på. Folk med hang til opklaring af mysterier og forskningsarbejde, kan i den grad få deres nysgerrighed stillet, når Martin Kristensen den 13. november gennemgår sine sensationelle teorier om MH370 og dets skæbne ved et eksklusivt foredrag i Festsalen i Hillerød.

Den danske forsker Martin Kristensen at have svarene på hvor MH370 er henne. Foto: Privatfoto

En gennemgang, der bringer os helt frem til i dag, her fem år senere. MH370 forsvandt sporløst fra radarsystemet under sin tur fra den malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, til Beijing i Kina.

Et scenarie der synes utænkeligt i en tid med omfattende elektronisk overvågning og satellitter som fotograferer jordens overflade. Alt tyder på, at det ikke var en ulykke, men en planlagt handling.

Flyet fulgte et mønster designet til at snyde alle typer overvågning, og viser faktisk ligheder med filmen Die Hard 4, mener forskeren.

Martin Kristensen har til daglig sin gang på Aarhus Universitet som professor på Institut for Ingeniørvidenskab. Han har brugt mere end tre år på at forske i mysteriet om MH370 og hans teorier blev i december sidste år publiceret i et studie ved Cornell University.

Ved hjælp af komplicerede matematiske formler kan Martin Kristensen bevise, at det styrtede flys kalkulerede rute, er forkert. Sammenholdt med data fra vragrester, vejrforhold, øjenvidne-rapporter og en mystisk kondensstribe set fra en vejrsatellit har Martin Kristensen regnet sig frem til, hvor det forsvundne MH370-fly kan findes.

Martin Kristensen vil desuden fremlægge helt nye data, der ikke tidligere har været offentliggjort. Kristensens interesse for MH370 startede med en af de helt store personlige følelsesmæssige flyveture. Da nyheden om det forsvundne fly først trak overskrifter i hele verden, frygtede Martin Kristensen nemlig, at hans kærestes familie var ombord. Dette viste sig heldigvis ikke at være tilfældet.

Men han kunne ikke slippe mysteriet om MH370. Forskeren i ham blev tændt og har resulteret i mange timers intens forskning for at opklare mysteriet.

Hør mysteriet om Malaysia Airways MH370

Det er den 13. november 2019 mellem klokken 19:00 og 20:15 at du kan høre Martin Kristensen fortælle om mysteriet om MH370.

Stedet er Festsalen i Hillerød, som ligger på Søndre Jernbanevej 4D, 3400 Hillerød

Pris: kr. 250

Billetter kan købes på www.time2bentertained.com

Forsidefoto: Laurent ERRERA from L’Union, France / Boeing 777-200ER Malaysia AL (MAS) 9M-MRO – MSN 28420/404Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *