Speciel Event: Singapore Airlines serverer flymad på den danske Michelin-restaurant Kokkeriet og du kan komme med

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi forsætter successen og laver endnu en speciel event med Singapore Airlines. Denne gang flytter vi ind til Michelin-restauranten Kokkeriet, som vil lave flymad til dig, som du aldrig har smagt det før. Pladserne er begrænset, så skynd dig at bestil en plads.

Med denne specielle frokost på Kokkeriet tager vi dig med på en tur igennem den flymad, som Singapore Airlines serverer for dig i deres Business Class fra København og til Singapore. I stedet for at sidde i en af deres dejlige Business Class sæder, så flytter vi ind til Kokkeriets lokaler og får en frokost med Singapore Airlines som tema.

Michelin-restauranten Kokkeriet i København, hvor du skal spise flymad.

Singapore Airlines og Kokkeriet har en samarbejde kørende, hvor der er blevet kreeret en række retter, som Singapore Airlines serverer ombord på flyet. Denne historie får du et indblik i løbet af denne frokost.

Vi krydrer også frokosten med andre ting, som giver dig oplevelsen af at være på tur med Singapore Airlines.Book inden det bliver udsolgt

Vores sidste arrangement blev fuldt booket på under 2 timer og vi forventer også at se dette arrangement blive fuldt booket hurtigt.

Hovedretten fra Kokkeriet som serveres ombord på Singapore Airlines: Stegt flæsk af confiteret svinebryst med persillesauce og rabarbergelé. Foto: Singapore Airlines

Prisen for denne helt specielle frokost i samarbejde med Singapore Airlines og Kokkeriet er 695,- kroner per person. Du køber din drikkevarer på dagen og Kokkeriet har lovet at de laver både en vinmenu og en af juicemenu, der passer til maden.

Samtidig støtter du nogle af de virksomheder som kæmper en hård kamp. Udover Singapore Airlines er det naturligvis Kokkeriet, der får en mulighed for at servere en ekstra omgang denne lørdag.

Læs mere og køb din billet herHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *