British Airways stopper aftale med M&S om mad på korte ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når der en dag kommer catering i kabinen igen, på British Airways korte ruter, er det ikke længere M&S der står for maden.

I 2016 annoncerede British Airways et samarbejde med Marks and Spencer, et kvalitetsmærke indenfor madvarer i England. InsideFlyer var inviteret med til lanceringen, hvor Alex Cruz præsenterede det nye setup for offentligheden.

På det tidspunkt blev det introduceret som en betalt mulighed for, at få et ordentligt måltid på de kortere ruter også.

Den gang var det en smule kontroversielt, at man skulle til at betale for maden, ved et full-service airline. Det er dog blevet normalen på de korte ruter, men spørgsmålet er om brandingen af catering-konceptet ikke var i top?I hvert fald meddeler British Airways til mediet Business Traveller, at de ikke har valgt at forlænge kontrakten, som udløb for kort tid siden, og altså vil gå på jagt efter en ny partner til når cateringen skal genoptages.

We proudly launched our buy-on-board catering in 2017 with high street favourite, M&S. After a successful journey, we are headed off on a new flight path. We look forward to announcing our exciting new buy-on-board proposition with a great British brand that customers have told us they love.

British Airways til Business Traveller

Om British Airways arbejder videre med et kendt mærke, om de vil tage det ind under private-label, eller om de vælger lokale leverandører ved lufthavnene bliver spændende at se. Rygterne siger at det er de britiske mærker GREGGS and Waitrose som ligger bedst til at vinde aftalen med British Airways.

Om ikke andet har de i hvert fald god tid til at finde en ny leverandør, før catering bliver aktuelt igen.

Hovedbillede: British AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *