Anmeldelse: Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwel Hvide Hus - Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer har atter testet et nyt hotel, og denne gang er det Comwell hotellet i det centrale Aalborg der står for tur

InsideFlyer har nu testet et af de mere centrale business hoteller, som er placeret i hjertet af Aalborg. Er et ophold på hotellet pengene værd og er faciliteterne optimale? Det kan man læse mere om i denne anmeldelse.

Beliggenhed

Hotel Comwell Hvide Hus er et hotel der er beliggende i hjertet af Aalborg, og der er kort afstand til Aalborg station, som blot er en vandretur igennem en park væk. Derudover er der gode parkeringsforhold, hvis man er ankommende i bil.

Hotellet er beliggende på hjørnet af vejkrydset Vesterbro og Østre Allé, som er to af de mest centrale gader i Aalborg by.

Foto: André Jørgensen

Ankomst

Indtjekning på hotellet sker i receptionen i hotellets grundplan. Det gik nemt og hurtigt at få et nøglekort udleveret til sit værelse.

Eftersom der i forvejen var blevet betalt for overnatningsstedet fungerede check-in upåklageligt.

Når du skal checke ud, så kan man blot aflevere sit nøglekort og derfra går man sin vej, hvis opholdet er betalt på forhånd eller man har fået registreret sit kreditkort ved check ind.

Værelset

Efter check ind var det tid til at finde mit værelse, hvor jeg kunne stille min bagage før jeg skulle videre med dagens aktiviteter. Mit værelse var på 11. sal og der er en fænomenal udsigt udover Aalborg og Nørresundby fra værelset. Ligeledes ud over Aalborg Lufthavn, hvor man i godt vejr kan se flyene taxi ud til runway for takeoff fra lufthavnen.

Værelset er lyst og har både soveareal og opholdsområde med sofaer og fjernsyn. Derudover havde mit værelse to separate badeværelser. Et med brus og et andet med badekar.

Værelserne er derudover udstyret med egen kaffemaskine. Min kaffemaskine var i dagens anledning i stykker så dette var til lidt skuffelse da jeg havde hældt vandet i og ville have morgenkaffen.

Foto: André Jørgensen
Foto: André Jørgensen

Toilet- og badeforhold

Jeg bor ofte på hoteller, hvor der er delte bade- og toiletforhold på gangen, men på Comwell Hvide Hus var disse faciliteter selvfølgelig en del af værelset.


Læs vores anmeldelse af Connect Hotel Stockholm:


Værelse 1110, som jeg opholdte mig på havde 2 badeværelser, hvoraf det ene af badeværelserne er med badekar og det andet badeværelse er toilet og brusebad samlet her.

Personligt kan jeg godt lide at tage et laaaangt bad i et badekar og da jeg ikke har et badekar hjemme, så skulle de sene aftentimer udnyttes med noget streaming på laptoppen og ellers bare ren afslapning.

Foto: André Jørgensen

Servering på stedet

Comwell Hvide Hus har mulighed for både halv- og helpension. Jeg har indkvarteret på hotellet på kategorien fuld forplejning og fik derfor både aftensmad på ankomstdagen og morgenmad og frokost på andendagen. Foruden måltiderne er der ubegrænset muligheder for at snuppe en kop kaffe og med et stykke “sødt” til.

Aftensmaden

Maden bestod af en eller anden slags salat med noget kød til som forret, hvorimod hovedretten bestod af noget steg af en eller anden art med danske kartofler og brun sovs til som tilbehør. Dertil følger et glas vin og en øl/vand med til måltidet.

Foto: André Jørgensen
Foto: André Jørgensen

Morgenmaden

Morgenmaden består godt og enkelt af et godt gammeldags dansk morgenbord.

Alle af hotellets overnatningspakker inkluderer morgenbuffet og den er absolut værd at besøge. I morgenbuffeten kan man finde alt fra rundstykker, til rugbrød, til omeletter og meget mere, derudover er der diverse juicer, kaffe og te, og kager til rådighed.

Foto: André Jørgensen
Foto: André Jørgensen

Frokosten inden check-ud

Man går ikke sulten hjem fra et ophold på Comwell Hvide Hus.

Frokosten bestod af noget biksemad og noget wrap. derudover var der lidt fiskesalat og noget tørret kød.

Foto: André Jørgensen

Kaffebord

Under hele opholdet har der været mulighed for at tage søde sager samt kaffe. Men der var et godt kaffebord om eftermiddagen.

Foto: André Jørgensen

Faciliteter på stedet

Overnatningsstedet rummer blandt andet 3 konferencerum og derudover er der opholdsrum i receptionen med tilknyttet barområde.

Foruden konferencerum og bar, så er der tilknyttet en stor terrasse, opholdsområde med fjernsyn.

Der er frit WiFi på hele hotellet.

Foto: André Jørgensen
Foto: André Jørgensen

På 15. etage er der restaurantområde, som bruges i særlige anledninger og til konferencer.

Fra 15. etage er der en formidabel udsigt udover Aalborg – Udsigten herfra er bedre end fra mit værelse på 11. etage. Du kan næsten se 360 grader kig fra de forskellige områder.

Foto: André Jørgensen
Foto: André Jørgensen

Priser på overnatningsstedet

Listepriserne for en overnatning med inkluderet morgenmad begynder fra 1.400,- danske kroner. Listepriserne for en overnatning med inkluderet fuld forplejning starter fra cirka 1.700,- danske kroner.

Personale og Serviceniveau

Comwell Hvide Hus har et meget engageret og serviceminded personale. Personalet går gerne lidt længere end hvad de behøver for at yde den bedste service. Denne tilgang til at være engageret i sit arbejde ser man lige fra receptionister, der giver et ekstra smil og gerne føre en hyggesamtale. Der er også smil fra rengøringspersonalet, der trods et hårdt arbejde endda orker at sige hej med et smil, når de møder gæsterne på gangen.

Konklusion

Konklusionen fra dette ophold? Jo, jeg kan konkludere at det er irriterende at man ikke kan få sin morgenkaffen klokken 5 om morgenen når man ikke kan sove længere. Derudover er der på dette Comwell hotel ikke rigtigt noget at pege fingre af. Jeg kommer gerne igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Masser af god mad
+ Godt WiFi
+ Venligt personale
+ God hygiejne og rengøring
+ Gode mødelokaler

Cons

- Kaffemaskine på værelset virkede ikke
- Baren sælger ikke de alkoholiske produkter som er anmelders favorit

Lokation

Komfort

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Comwell Hvide Hus er et glimrende hotel, hvis man er på en mindre eller større forretningstur til nordjyske Aalborg.
Hotellet er placeret rimeligt centralt i Aalborg og i grønne omgivelser. Der er ikke langt fra offentlig transport og med et overkommeligt antal parkeringspladser.
Hotellet er indrettet i et design, som signalere ældre dansk arkitektur, men selve indholdet på hotellet er af moderne standard.
På trods af en ødelagt kaffemaskine og en nattesøvn på 2 timer samlet, ja, så vender jeg gerne tilbage til Comwell Hotel hvide Hus.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *