Anmeldelse: Connect Hotels Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har testet et nyt hotel og i denne omgang er det beliggende i Älvsjö ved Stockholm

Vi er på besøg på Connect Hotels Stockholm og er hotellet pengene værd? Det kan du læse mere om i denne anmeldelse.

Beliggenhed

Connect Hotel er et vandrehjemslignende hotel, der er beliggende i Stockholm bydelen Älvsjö. Det er fire stop med S-toget (Pendeltåg) fra det centrale Stockholm.

Älvsjö er en bydel, der er et tidligere industrikvarter, men er på vej til at blive en ny bydel tæt på det centrale Stockholm. Dette ses blandt andet på Stationspladsen, der ligger 100 meters gåtur fra hotellet, hvor et helt nyt torv netop er blevet færdigbygget. Der er også en ny busterminal, der forbinder stationen og busserne, der kører i området.

Ind- og Udtjekning

Check-in på stedet fungerede uden problemer, idet jeg havde betalt for mine overnatninger i forvejen. Få minutter efter ankomst havde vi vores nøglekort og kunne komme ned på vores værelse

Foto: André Jørgensen

Udtjekning sker ved at man aflevere sine nøglekort og man forlader derefter stedet.

Værelset

Værelserne på Connect Hotel er ved første øjekast ikke noget man lige råber hurra over idet værelserne er ret små. Værelserne har bogstavlig talt kun plads til den seng man sover i også en lille klap stol.

Der er en enkelt reol man kan have sine ting stablet op på, samt en mindre knage til sit overtøj.

Foruden ovennævnte ting er der dog et lille fladskærmfjernsyn, så man dog kan se lidt fjernsyn. Det skal bemærkes at værelserne er vender indad og er uden vindue. Derfor kan værelserne blive ekstra varme, hvilket er en ting der trækker ned i min bog.

Foto: André Jørgensen

Toilet- og badeforhold

Toilet- og badeforholdende på Connect Hotel er faktisk helt i orden, prisen taget i betragtning. Det er delte faciliteter og toilet og bad er placerede på gangen til fælles brug. Toiletterne og de to bade blev under besøget rengjort flere gange om dagen. Det er poisitivt at se denne fokus når det er fælles faciliteter.

Et af de tre fælles toiletter på Connect Hotel: Foto André Jørgensen:

Servering på stedet

I modsætning til nogle af andre hoteller jeg har boet på, har jeg på min tur til Stockholm valgt et hotel der tilbyder morgenmad som en del af prisen.

Den beslutning skulle vise sig at det har været den rigtige beslutning. Morgenbuffeten serveres i receptionsområdet, hvor der også er et spiseareal tilknyttet.

Selve morgenbuffeten består af hvad jeg vil kalde et traditionelt skandinavisk morgenbord med blandt andet rundstykker, rugbrød, toast, yoghurt, frisk skiveskåret melon og diverse ting som havregryn og cornflakes.

Af drikkevare følger friskbrygget kaffe, the, mælk, eller diverse slags juice fra Rynkeby.

Foto: André Jørgensen

Af øvrig servering på stedet kan man hele dagen tage sig en kop kaffe eller en kop te på et kaffebord ude i receptionsområdet. Dertil følger at man kan tage en tørkage med til kaffen, hvis man ønsker dette.

Selvbetjeningsbordet med kaffe og the som man kan benytte sig af hele dagen igennem: Foto: André Jørgensen

Faciliteter på hotellet

Der er ikke mange faciliteter på Connect Hotel. Der er wifi tilgængelig over alt på hotellet og kaffe tilgængelig indtil 20 tiden om aftenen. Derudover er receptionen også en bar der har en lille udvalg af alkohol og diverse snack i form af chokoladebars og Chips fra det lokale svenske mærke “owl”.

Derudover er receptionsområdet et stort fællesområde med sofaer, fladskærmsfjernsyn og diverse brochure for diverse aktiviteter i Stockholm området.

Foto: André Jørgensen

Personale og serviceniveau

Min opfattelse af personalet på Connect Hotel er en blandet fornøjelse, så lad mig starte fra en ende af.

Rengøringspersonalet på hotellet er flinke mennesker der passer et hårdt fysisk arbejde, men de gør det med et smil og har endda overskud til at ekstra opgaver end den rengøring de skulle udføre. Dette er i min bog et plus.

Nu til det kedelige personale. Receptionisten, der har været på hotellet den sidste aften jeg tilbragte på hotellet var ligeglad med samtlige ting. Denne person havde mere tid til at side på sin telefon, fremfor at være der for hotellets gæster. Dette er ikke en professionel opførelse fra receptionistens side.

Konklusion

Den samlede bedømmelse om Hotel Connect er lidt en blandet landhandel.

Jeg havde et forholdsvist nemt check-in og en fremragende første nat. morgenmaden dagen efter skulle vise sig at være af god kvalitet, men de begyndte allerede at tage maden ud i køkkenet klokken 10:00 på trods af at morgenmad i weekender skal være fremme til klokken 10:30 og det er et lille problem når man først står op klokken 9:45.

Personalet er i udgangspunktet høfligt og serviceminded og tager hånd om sine gæster på en professionel måde, men der er desværre få undtagelser i denne kategori.

Jeg tror at Connect Hotel kan gøre det bedre end dette besøg har været og jeg vil derfor vende tilbage til hotellet og lave en ny anmeldelse af hotellet engang i fremtiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ God beliggenhed og tæt på supermarked og offentlig transport
+ God morgenmad
+ God rengøring og hygiejne på stedet

Cons

- Personale der foretrækker sin telefon fremfor gæster
- Alt for varmt værelse der ødelægger ens søvn
- Meget små værelser
- Hårde senge
- Dyr pris i forhold til mulighederne på overnatningsstedet

Lokation

Komfort

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet er placeret meget tæt på Älvsjö Station som også er det sted der huser messecentret i Stockholm og derved er der gode forhold med offentlig transport til stedet som er et plus, derudover har stedet en morgenmad som er værd at spise. Foruden god morgenmad og mulighed for kaffe dagen lang er personalet generelt ret professionelle på stedet men med visse undtagelser og dette trækker ned i min samlede bedømmelse. Hvis man er ude efter en god beliggenhed for en enkelt overnatning vil jeg gerne anbefale stedet men hvis man skal til Stockholm af flere dage vil jeg for fremtiden nok vælge noget andet. Jeg vender i fremtiden tilbage til Connect Hotel for at se om tingene er blevet mere professionelle.

2.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *