Anmeldelse: Crowne Plaza Times Square Manhattan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg er netop hjemvendt fra en tur til New York. I forbindelse med min tur, havde jeg 8 overnatninger på Crowne Plaza Times Square Manhattan.

Crowne Plaza Times Square Manhattan er et 4-stjernet hotel med en beliggenhed lige i hjertet af Times Square. Hotellet har 795 værelser fordelt på 46 etager. Mit værelse lå på 32′ etage med udsigt udover Times Square.

Værelset og hotellet: 

Som skrevet ovenover lå mit værelse på 32′ etage. Værelset var ca. 30 kvadratmeter med privat badeværelse med bruser og toiletartikler. Da værelset ligger ret højt oppe, var man ikke præget af støj, som man nok ellers ville være grundet hotellets lokation. Det eneste man kunne høre, var når der var et udrykningskøretøj, men sådan vil det altid være, når man bor så centralt i byen.
Da mit værelse var et hjørneværelse, havde jeg derfor vinduer “hele vejen rundt”, hvilket betød at jeg fra den ene side kunne kigge direkte ned på Times Square og på den anden direkte ned på Broadway. Der er restaurent samt bar på hotellet, men jeg benyttede mig ikke af dette, da jeg hellere ville ud og opleve New York.
Derudover byder hotellet på b.la. fitness center, pool og gratis Wifi hvilket fungerede helt fint.

Værelset ved ankomst

Værelset havde en King-size seng, 46″ TV, skrivebord, te/kaffemaskine og aircon.

Badeværelset ved ankomst til hotellet.
Brusekabine
Udsigt fra værelset til Times Square

Beliggenhed: 

Hotellet ligger i gåafstand til det meste, hvilket også betød at jeg under mit ophold ikke benyttede en subway på noget tidspunkt. Fra hotellet tager det følgende;

  • 10 min. til Central Park
  • 9 min. til Rockefeller Center (med mulighed for at besøge Top of the Rock)
  • 20 min. til Empire State Building
  • 11 min. til 5th Ave (med mulighed for shopping)
  • 1 min. til Times Square og Broadway
  • 1,5 time til World Trade Center

Prisen: 

Prisen pr. dag for en overnatning kostede 1002 kr. hvilket for 8 nætter betød, at jeg betalte 8016 kr. Jeg synes, at prisen var fin i forhold til hotellet. Placeringen er helt i top og værelset var godt. Derfor syntes jeg også, at jeg fik rigtig god value for pengene.
Da jeg kiggede på hoteller rundt omkring i New York fandt jeg mange der kostede meget mere, som lå en del længere væk fra byen, og derfor er jeg også meget tilfreds med prisen.
Jeg bookede hotellet ca. 2 måneder før afgang.
Ved ankomst til hotellet bliver man dog opkrævet en service-fee på 30$ per nat, uanset om man benytter sig af faciliteterne eller ej.

Overblik

Pros

- Store værelser
- Value for money
- Beliggenhed
- God service fra personalet
- Rengøring er i top

Cons

- Service-fee på 30$
- Ingen minibar/køleskab på værelset

Service

Beliggenhed

Værelse

Value for money

Rengøring

Faciliteter

Generel Vurdering

Konklusion

Crowne Plaza Times Square Manhattan er et dejligt 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed. Personalet var super søde og servicen var helt i top. Værelset var altid rent og pænt når man kom tilbage og jeg kunne sagtens finde på, at besøge hotellet igen, hvis jeg på et tidspunkt skal til New York.

4.7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *