Anmeldelse: Et besøg på det helt nyåbnede Comfort Hotel Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skal være ærlige og sige at vi faktisk har ventet med spænding på at Comfort Hotel Copenhagen Airport skulle åbne. En corona pandemi har udskudt åbningen nogle gange, men den 20. maj 2021 slog hotellet endeligt dørerne op.

Vo har ventet med spænding fordi at denne hotelåbning giver flere ting til Københavns Lufthavn. Dels et nyt mere prisbilligt hotel med 605 værelse, dels muligheden for at bo op til 8 personer sammen på et værelse og dels at det betød en væsentlig øgning i kapaciteten til at kunne holde konferencer direkte i lufthavnen med blandt andet den kæmpestore konferencehal “The Hangar” med plads til over 2.100 mennesker. Dette må siges at være en klar forbedring af mulighederne i lufthavnen i forbindelse med at rejse, holde møder eller skulle på konference.

Vi havde før åbningen en snak med Jesper Olesen, der er Cluster General Manager for både Clarion og Comfort Hotel Copenhagen Airport. Lyt med om hvad der kræves for at åbne et nyt hotel i corona tider.

Selve opholdet var booket således at det var i weekenden et par dage efter at hotellet slog dørerne op. På den måde kunne vi forsat nå at opleve et hotel i opstarten og virkelig være de første på gæster på det værelse vi fik. Vi kunne også prøve koncepterne for aftensmad og morgenmad af, da dette også er anderledes end det du kender fra søsterhotellet ved siden af – Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Hvad er konceptet for Comfort hotellerne?

Comfort hotellerne har et noget andet koncept end det du måske kender fra Clarion hotellerne. Grundlæggende tilbyder Comfort et værelse med en god seng og badeværelse og internet til en billigere pris end Clarion. Det er også bygget op således at du kan tilkøbe dig det du så ønsker. Det kunne være større værelse, morgenmad eller aftensmad i resturanten eller Deli’en, få vasket tøj og flere andre ting der kan tilkøbes. Det skal nævnes at mange af værelsesraterne er inklusiv morgenmad, så værd opmærksom på dette, da det ofte giver en ganske attraktiv pris, men hvis du skal tidligt ud og flyve og ikke har brug for morgenmaden, så kan dette naturligvis vælges fra.

Check in gøres nemt digitalt. Barception er i baggrunden. Foto: Henrik Olsen

Hele lobbyområdet er også andersledes end på mange andre hoteller. Det centrale er at det er indrettet med flere små rum, som giver mulighed for at sidde og få noget at spise, holde et kort møde eller arbejde.

Barception. Foto: Henrik Olsen

Derudover kaldes det ikke en reception på Comfort hotellerne. Her er det en Barception, hvor funktionerne i at hjælpe gæsterne med deres ind- og udcheckning kombineres med at det også er baren og stedet du køber en kop kaffe eller betaler for det du har købt i Deli’en.

Self-Service Check In. Foto: Henrik Olsen

Indcheckningen er også i fokus. Der er opsat en lille ø ved siden af indgangen, hvor du nemt kan checke dig ind digitalt via tablets og på den måde gå direkte op til dit værelse. Der er hjælp at hente, da personalet er lige i nærheden til at guide dig – de står nemlig ikke fast bag stranken og venter.

Det hele er ganske uformelt og det afspejler sig også i tøjstilen, som personalet har på – alt i alt noget som giver en afslappet stemning og passer godt til alle mennesker.

Legerum med blandt andet klatrevæg. Foto: Henrik Olsen

Der er også blevet plads til et legerum med klatre væk til børnene. Dette ligger ved siden af Barception delen, så forældrene kan få noget at spise og drikke, men børnene leger.

Værelse med udsigt til lufthavnen

Comfort hotellet ligger lige ved siden af søsterhotellet fra Clarion. Derfor er udsigten over lufthavnen også helt fantasktisk og noget vi sætter stor pris på. Vi bad derfor også i vores booking om at få et værelse med udsigt over lufthavnen og højest muligt oppe på hotellet. Vi kom på 10. etage som er på samme etage som hotellet ganske flotte Skybar (mere om den senere).

Værelset er flot indrettet og med nogle gode detaljer.

Værelset er godt indrettet med flere gode detaljer. Foto: Henrik Olsen
Små kanger på væggen er praktisk og udnytter pladsen. Foto: Henrik Olsen

Vi var tre personer, 2 voksne og et barn, og derfor havde vi en opredning på værelset.

Udsigten fra værelset fejler ikke noget. Foto: Henrik Olsen

Størrelsen på værelset var i den lave ende, så med en opredning er der ikke meget plads til for eksempel flere kufferter. Der kunne man med fordel vælge et af de andre værelseskatagorier med mere plads. Der er 8 katagorier i alt på hotellet fra et standardværelse til to personer og op til de helt store værelser med plads til 8 personer. Der er også en stor suite på hotellet til dem der har brug for meget plads.

USB stik ved sengen er et “must” nu. Foto: Henrik Olsen

Detaljer som USB stik ved sengen og et materialevalg der giver følelsen af ro er dejligt at opleve.

Vinduerne er smalle på værelserne, men giver et fint kig mod lufthavnen. Foto: Henrik Olsen

Vinduerne er, for os med stor interesse for udsigten til lufthavnen, lidt smalle. Der kunne vi godt have ønsket lidt bredere vinduer, men i hotellets bar er der rigeligt mulighed for udsigt, så dette kompensere for det.

Toilettet er med brusebad og rummeligt. Foto: Henrik Olsen

Toilettet med bad er af god størrelse og funktionelt indrettet. En af de ting vi fandt positivt er at udluftningen virker godt. Efter vi alle tre havde været i bad var der forsat ikke fugtigt i værelset og badeværelset var også til at være i. Så det er et klart plus.

Hotellets Skybar

På 10. etage finder du hotellets Skybar. Der er der udsigt til både lufthavnen og Øresund. Du finder nok ikke meget bedre udsigt i selve lufthavnen fra de store gulv til loftvinduer.

Der er gode muligheder for at sidde og få lidt at drikke eller spise mens du slapper af eller lige arbejder lidt. Når der igen bliver travlt i lufthavnen, så vil dette helt sikkert være et sted fuldt med liv.

Der er også et lille podio, hvor der kan spilles live musik eller være en DJ. Derfor er denne Skybar også et sted, som kunne være interessant at leje for en aften til en konference eller event.

Aftensmad og morgenmad i restrauranten

En af de ting vi havde set frem til var at prøve aftensmaden. Selve menukortet er ikke særligt stort, men en ting som er i centrum er pizza. Ikke kedelige pizzaer, men hjemmelavede pizzaer med spændende fyld. Så vi bestilte 3 pizzaer og blev ikke skuffet over at se at de i køkkenet stod og formede dejen selv og bagte dem i en pizzaovn.

Der er blandt andet gode hjemmelavede pizzaer på menuen. Foto: Henrik Olsen

Der er også en salat og burger på menuen og jeg tænker at menuen tilpasses løbende når hotellet har været i gang i nogle måneder.

Morgenmaden foregår også i resturanten og det er en buffet med et udvalg af varme og kolde muligheder.

Udvalget er begrænset i forhold til morgenbuffetten på nabohotellet Clarion, men der er ikke noget galt med kvaliteten. Du mangler som sådan ikke noget, da der er både æg og bacon, samt ost, pålæg og frugt og meget mere.

Hvis du mere er til et hurtigt måltid, så er Comfort Deli en mulighed. Der er der frisklavet sandwich og drikkevarer at hente. Det kan spise i Barception området eller på værelset.

Hent selv frisk mad og drikke i Deli’en. Foto: Henrik Olsen

Afgang fra hotellet

Som vi har skrevet ligger hotellet i selve lufthavnen. Derfor er det nemt at kommer over til sit fly. Du går direkte fra hotellets Barception og over til Terminal 3. Derfor er du reelt klar til sikkerhedskontrollen.

5 minutters gang er der til sikkerhedskontrollen i Terminal 2. Foto: Henrik Olsen

Det gør hotellet meget anvendeligt til sene ankomster eller tidligere afgange grundet prisen for den basale overnatning og tætheden på lufthavnens terminaler.

Når du skal checke dig ud, så er der ikke grund til at stå i kø. Self-Service øen med tablets gør at du på under 2 minutter har checket dig ud.

Da vi forlod hotellet var en af de ting vi talte om servicen og hvor glade personalet havde været. Der var smil overalt (gemt bag visir og mundbind) og hjælpsomhed. Der var ingen tvivl om at de også var glade for at hotellet endligt var åbnet op og der var gæster på hotellet.

Flere billeder fra hotellet

Oversigtskort over stueetagen. Foto: Henrik Olsen
Fitness rummet. Foto: Henrik Olsen
Fitness rummet – Udsigt til Øresund. Foto: Henrik Olsen
Comfort Copenhagen Airport
Laundromat. Foto: Henrik Olsen
Bordtennisbord er til fri afbenyttelse. Foto: Henrik Olsen
Der er mange små rum i Barception området. Foto: Henrik Olsen
Restaurantområdet er indrettet i den modsatte ende fra Barception. Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Hotellet er i selve lufthavnen
+ God kvalitet i aftensmad og morgenmad
+ Gratis og hurtigt WiFi
+ Den flotteste udsigt fra Skybar
+ Dyr er velkommen mod et gebyr
+ Der er børnevenligt med legerum
+ Stort Urban Fitness rum med udsigt til Øresund fra løbebåndet

Cons

- Nogle værelser er små til tre personer
- Ingen svimming pool
- Begrænset udvalg af aftensmad
- Parkering er dyr og er drevet af lufthavnen

Komfort/Værelse

Faciliteter

Mad/Drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Comfort Hotel Copenhagen Airport har vi ventet længe på. Nu er det her og tilbyder mere rimelige priser på en hurtig overnatning i selve Københavns Lufthavn. Du kan gå fra hotellet og til sikkerhedskontrollen på under 5 minutter. Du er også kort afstand fra metroen og kan derfor være inden på Kongens Nytorv på godt 15 minutter.
Hotellet er stort med 605 værelser i 8 katagorier. Derfor er der plads fra 2 personer og op til 8 i de største værelser. Hotellet har også en suite på 42 kvm til 2 personer.
Hotellet har med deres Barception koncept alt du skal bruge eller står og mangler.
På vores besøg var servicen helt i top. Personalet var smilene med øjene (mund og næse var dækken af mundbind) og klar til at hjælpe.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *