Anmeldelse: Etihad Lounge, London Heathrow Terminal 4

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

“Lille, men perfekt formet” er den ideelle måde at beskrive Etihad Lounge i London Heathrow Terminal 4 på. For dem, der aldrig har været i en Etihad lounge før, kan jeg forsikre om at Etihad lounger generelt er fantastiske. De er faktisk nogle af de absolut bedste, hvad angår lufthavnslounger.

Det kan godt være, at Etihad loungen i London Heathrow Terminal 4 mangler plads, men den er fyldt med kvalitet. Da jeg besøgte loungen var den overfyldt med passagerer, så det føltes faktisk en smule ”manisk” at være der. Men selvom der måske manglede fred og ro i loungen, tilbød den mig alligevel en høj kvalitet af mad og drikke, en komfortabel siddeplads, en god internetforbindelse, magasiner og også et spa bassin – så det må siges at være en smule mere, end jeg havde forventet af en lufthavns lounge.

Etihad loungen i London Heathrow Terminal 4 har den sjældenhed, at du virkelig føler at flyselskabet har gjort lige det ekstra for at give dig en høj kvalitet og et førsteklasses produkt, i stedet for bare at opfylde mindstekravene til en lufthavnslounge. Det er måske en lille ting, men sådan noget som virkelig friskpresset appelsinjuice fortæller mig en hel del omkring fokus på kvalitet i en lounge.

Faciliteterne

Selvom loungen er lille (og tætpakket med passagerer, mens jeg opholdte mig dér), er der flere muligheder for siddepladser: to afslapningsområder og et stort spiseområde med en tilhørende bar.

I siddeområderne findes der både fjernsyn og aviser og der er også et godt udvalg af kvalitetsmagasiner (The Economist, Time m.fl.). Alt i alt, er der dermed masser af underholdningsmuligheder, såfremt den hurtige wiFi forbindelse ikke skulle kunne dække behovet. Siddepladserne er komfortable og er spredt pænt ud over loungen, så du føler dig ikke alt for tæt på andre loungegæster, selvom den trange plads i loungen betyder, at siddepladserne oftest er i høj kurs, når der er travlt.

Der er også et separat spa område, drevet af Six Senses.

Hvis du skulle være træt oven på din 3-retters gourmet middag og de gratis drikkevarer fra den fint indrettede bar, kan du gå hen til spa-området og få en afslappende massage – uden at det koster ekstra.

Jeg var inde i spaen for en 15-minutters massage og ovenstående billede er kun et modelbillede, da jeg desværre ikke er lige så smuk som modellen her.

Massagerummet er afsondret og komfortabelt og med afspilning af standard afslapningsmusik. Tiden flyver tilsyneladende forbi og selvom det var på grænsen til at være en smule kedeligt, var massagerummet bestemt en lille behagelig del af loungen.

Der var også nogle flotte rene badefaciliteter og med tilhørende rengøringspersonale, som konstant arbejdede på at holde områderne skinnende rene.

Selve bruseren var kraftfuld og brusenichen var stor og der var et godt udvalg af kvalitetssæbeprodukter.

Disse områder var bestemt behagelige at besøge og gjorde en del andre førsteklasses loungers faciliteter til skamme.

Maden og drikkevarer

Loungebaren er et indlysende knudepunkt. Den hærdede dranker kan tage plads ved siddepladserne i baren, mens andre, der kigger efter mad eller en smule afslapning, kan bestille drinks fra barpersonalet, som vil tilberede drinks og servere dem for dig.

Madmæssigt fokuseres der primært på a-la-carte spisning, hvor der kan bestilles mad fra et kvalitets menukort. Du kan simpelthen sætte dig til rette i spiseområdet og så bliver der taget imod din bestilling.

Selvom portionerne mangler noget i størrelsen, er der ikke noget der forhindrer dig i at spørge efter mere!

Selvom maden blev bragt mistænkeligt hurtigt, var det alligevel fantastisk. Maden smagte godt og var meget flot præsenteret, hvilket billederne her også viser.

Dertil kommer, at der også findes en rimeligt fyldt buffét, så hvis man ikke skulle være tilfreds med selve middagen, er der kun en meget kort gåtur over til buffétområdet. Selvom bufféter ofte kritiseres for det manglende udvalg af mad, er det værd at huske på, at der her i loungen er en fuld a-la-carte restaurant til rådighed og derfor er bufféten ikke det primære fokus.

Jeg besøgte loungen på et særligt travlt tidspunkt og mens jeg spiste, var der alligevel jævnligt personale henne for at spørge mig, om jeg manglede noget. Toppoint for service.

Opsummering

Jeg elsker simpelthen denne lounge. Ja, den er lille og der bliver hurtigt travlt, men på intet tidspunkt blev den vedvarende kvalitet, som Ethiad leverede her, undermineret. Mad og drikke er der rigeligt af og i en god kvalitet og spa muligheden er stort plus.

Kort sagt er denne lounge værd at vælge, hvis man er tidligt i lufthavnen. Hvis loungebesøget ligger før en flyvning på Ethiad Business Class (og som det var for mig for nyligt), vil du blive yderligere forkælet.

Oprindeligt udgivet af Tom Sumner på InsideFlyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *