Anmeldelse: Helikoptertur over New York med FlyNYON

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under mit ophold i New York City havde jeg rigtig mange gode oplevelser. En af dem var en helikoptertur over Manhattan med FlyNYON.

FlyNYON er den ultimative oplevelse. Både for folk der elsker at flyve, men også for folk som elsker at tage billeder. Hos FlyNYON flyver man nemlig i en helikopter med åbne døre, hvilke giver adgang til mange rigtig fede billeder. FlyNYON er b.la. kendt for det der kaldes “shoeselfie”, da man kan sidde med benene ud af døren. FlyNYON findes i både New York, Miami, Las Vegas, San Francisco og Los Angeles.

 

Priser og ture: 

Jeg var blevet anbefalet FlyNYON af en ven hjemmefra. Allerede inden min afrejse havde jeg tilmeldt mig FlyNYON’s nyhedsbrev, da min kammerat havde fortalt mig, at de ofte udsender mails med rabatkoder osv. Og det gjorde de! En morgen lå en mail om, at man ved booking kunne få 25% rabat.
Jeg bookede turen NYC Classic som er en 30 min lang flyvetur over Manhattan. Prisen er 499$ – men med 25% rabat kom vi ned på 375$ hvilket svare til ca. 2400 kr.
Der tilbydes mange forskellige ture af forskellig længde. Det hele kan ses på FlyNYON’s hjemmeside ved at klikke her.

Før take-off: 

Turen flyves i en Airbus AS350B3 helikopter med plads til 6 ombord. (inkl. piloten). Da turen flyves uden døre på helikopteren er sikkerheden selvfølgelig helt i top. Jeg skulle flyve kl. 18:00 og skulle derfor møde  1 time og 15 min før, til gennemgang af sikkerhed mm.
Sikkerhedsgennemgang foregik i et lokale med en rigtig erfaren instruktør. Hun gennemgik alt fra sikkerhedsliner, safety, nødlanding, helikopteren og selvfølgelig ruten.
Vi havde selv mulighed for, at byde ind med hvad vi gerne ville se på turen og i min gruppe blev vi enige om, at vi selvfølgelig gerne ville se “det bedste af det bedste”. Herefter kunne vi selv vælge pladser – og som den flyve-tosse jeg nu engang er, fik jeg selvfølgelig sædet ved siden af piloten.

Efter gennemgangen var det tid til at komme i udstyret. Alle bliver udstyret med seler og alt ens udstyr (kamera/telefon/GoPro mm.) bliver sat fast med liner til din sele så du selvfølgelig ikke taber det. Når alle er klar bliver man kørt ud til helikopteren hvor piloten giver en kort gennemgang af de vigtigste ting før take-off.

Alle personer bliver sat fast i helikopteren med liner (så man ikke kan falde ud) og derudover skal man have sele på under hele turen. Man bliver også udstyret med et BOSE headset så man kan høre, hvad piloten siger undervejs.

Selve turen: 

Som skrevet tidligere, havde vi valgt, at vi gerne ville se det bedste af det bedste. Så snart helikopteren er i luften (ca 1 min senere) beder piloten dig om, at indtage dit “action seat” hvilket betyder, at du nu har mulighed for at svinge benene ud af døren. Vi startede turen fra helikopterplatformen og fløj op langs Hudson-floden og ind over Central Park. Herfra fløj vi ned mod Empire State Building, Times Square, World Trade Center, Frihedsgudinden Brooklyn Bridge og en masse andre områder i NYC. Turen varede i alt 34 min. En helt igennem fantastisk tur over NYC.

Frihedsgudinden og det berømte “Shoeselfie”

Personalet: 

Ca. 24 timer før afgang modtog jeg en mail fra FlyNYON om, at de glædede sig til at se mig, regler og alt det praktiske. Ved ankomst til deres kontor blev man mødt af utrolig professionelle medarbejdere der virkelig vidste hvad de havde med at gøre. De får en til at føle sig utrolig tilpas og man føler sig på ingen måde usikker på noget tidspunkt. Man kan mærke, de ved hvad det handler om og der er styr på det. Derudover havde vi en helt igennem fantastisk pilot der brugte lang tid på at forklare de forskellige områder på turen og der var flere gange hvor han lavede en ekstra runde, så man lige kunne få taget lidt flere billeder.
Alle ansatte jeg mødte, lige fra dem der står ved check-in til piloten gør alt hvad de kan, til at man får en helt igennem fantastisk oplevelse.

Billeder fra turen: 

New York City med World Trade Center
World Trade Center fra en anden vinkel.
Shoeselfie over Central ParkHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Flot tur
- Sikkerheden er i top
- Komfortabel helikopter
- Rabatkoder i nyhedsbrev

Cons

- En smule dyrt

Service

Value

Sikkerhed

Komfort

Generel Vurdering

Konklusion

Der er mange fede oplevelser i New York, men det her er helt klart en af de fedeste oplevelser jeg har haft. Hvis man er vild med at flyve og tage billeder, så vil jeg anbefale en tur med FlyNYON. Fra helikopteren er der mulighed for at se hele NYC skyline og mange af de store særværdigheder fra en hel ny vinkel - og det er fedt!

4.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *