Anmeldelse: Hampton by Hilton Berlin City Alexanderplatz

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For nylig var jeg på et kort besøg i Berlin på den populære €9-togbillet. Jeg vælge at overnattede på Hampton by Hilton Berlin City Alexanderplatz.

Jeg reserverede Hampton by Hilton Berlin City Alexanderplatz for kun € 110 pr. nat, hvilket naturligvis er et glimrende tilbud i betragtning af beliggenheden. Priserne kan dog variere betydeligt, da jeg også har set priser fra 300 €. Men hvor man normalt betaler toppræmien i London eller Paris, er priserne i Berlin ofte ikke så dårlige. Det er derfor, jeg reserverede netop dette centralplacerede hotel til dette alt for korte besøg til Berlin.

Check ind

Hvis du ankommer til Berlin med tog fra Danmark eller fra lufthavnen, ankommer du til Berlins hovedbanegård. Derfra skal du blot tage S-bahn eller den nyåbnede nye metrolinje 5 til Alexanderplatz station. Derfra er der cirka 3 minutters gang, før du når frem til hotellet. Alexanderplatz er et meget centralt beliggende torv i Berlin, og da hotellet ligger tæt på torvet, er jeg meget tilfreds med beliggenheden. Lobbyen på hotellet er ikke særlig stor, men ellers ser den flot og overskuelig ud.

Receptionen ser også pæn ud. Ved check-in blev jeg hilst venligt velkommen, hvorefter jeg forklarede, at jeg havde booket et værelse her for én nat.

Som altid blev jeg først takket for min loyalitet som Diamond-medlem. Receptionisten fortalte mig, at jeg var tildelt et lidt større værelse. Derudover ville dette værelse tilbyde en flot udsigt over byen. Mens jeg faldt i snak med ham, fortalte han, at hotellet ikke var helt fyldt i dag, og at priserne også var en smule lavere. Han gav også nogle flere oplysninger om hotellet. For eksempel finder morgenmaden sted hver morgen fra 6:30 til 10:00 i restauranten ved siden af ​​receptionen. Efter at have modtaget værelseskortet og en kupon til en drink i baren, tog jeg elevatoren til ottende sal, hvor mit værelse lå.

Elevatorerne er i venstre side af receptionen og for at gå op skal du holde værelseskortet foran sensoren. Gangene ser også pæne og slanke ud. Jeg boede i værelse 855, og det var placeret for enden af ​​korridoren.

Queen Room

Når du kommer ind, går du straks hen til skrivebordet og fjernsynet. Det er normalt et tegn på, at du bor i et lidt større værelse. Størrelsen af ​​værelset var dog en smule skuffende.

Til venstre fandt jeg en stor kingsize seng med smukt lys og vægdekorationer. Jeg bemærkede også, at der er gjort meget brug af træ. Der er to læselamper på hver side af sengen. Du finder også masser af stikkontakter. Wifi på hele hotellet fungerer fint. Du kan få adgang til netværket ved blot at indtaste dit efternavn og værelsesnummer. Overalt på hotellet havde jeg en hurtig og konstant forbindelse.

I venstre side af sengen finder du telefonen. Derudover er der et skab med blandt andet bøjler, strygejern og strygebræt.

Udover skrivebordsstolen finder du også en lænestol med fodskammel ved skrivebordet. Det, der slog mig ved dette skrivebord, var, at der ikke var nogen stikkontakter i sædehøjde. Jeg fandt den eneste stikkontakt på væggen nedenunder. Under fjernsynet finder du kaffe- og tefaciliteter. Desuden er der ingen minibar på dette værelse.

Fra ottende sal har du naturligvis en smuk udsigt over byen. Fordi dette hotel ligger tæt på Alexanderplatz, ser du hovedsageligt gader med høje bygninger. Fra dette værelse har man udsigt mod nord.

Badeværelse

I modsætning til selve værelset er badeværelset meget mere rummeligt, end jeg troede. Dette skyldes, at lokalet også er egnet til handicappede. Jeg fandt vasken lidt på den lille side. Desuden fandt jeg rigelige mængder håndklæder, vaskeklude, shampoo og sæbe.

Til venstre for håndvasken finder du bruseren. Desværre fandt jeg kun en sprinkler og ingen rainshower. Udover bruseren finder du også masser af shampoo og sæbe. Til venstre for bruseren er toilettet.

Bar & restaurant

Efter at have udført noget arbejde besluttede jeg omkring kl. 22.00 at bruge min kupon til en gratis drink i baren i restauranten. Baren er pænt indrettet, og da jeg var der virkede det ikke særlig travlt. Med kuponen fik jeg en gratis drink og en snack i form af en pose med chips eller chokoladebar. Jeg besluttede at gå efter en lokal øl og en Mars.

Morgenmad

Som nævnt tidligere i denne anmeldelse, kan du gå til restauranten hver morgen fra kl. 6:30 til en lækker morgenmad. Morgenmad er altid gratis for alle gæster på Hampton. Jeg syntes tilbuddet var ret godt, men ikke særlig specielt. Brødbuffeten byder på et stort udvalg af forskellige typer sandwich. Der er også et bredt udvalg af forskellige typer brødpålæg.

Ved den varme buffet kan du nyde et lækkert spejlæg eller omelet. Du finder også forskellige typer kød og andre former for en varm morgenmad her.

Du kan også tage dertil for at få vafler. Endelig er der masser af drikkevareautomater til for eksempel en appelsinjuice eller cappuccino. Under mit besøg var her ganske stille, men på travle tidspunkter kan der være en del kø.

Øvrige faciliteter

Hotellet har også alle de faciliteter, du normalt ville forvente på et Hampton hotel. Tænk på et fitnesscenter, et businesscenter og en concierge. Hotellet har ikke værelser, hvor kæledyr er tilladt. Mere information om alle faciliteterne på dette hotel kan findes på Hiltons hjemmeside.

Billeder: Insideflyer – Goffe de Boer

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- God beliggenhed
- Venligt personale
- Fine værelser
- Rimelig god morgenmad

Cons

- Værelsets størrelse var en smule skuffende
- Der kan stadig arbejdes på forskellige små detaljer såsom stikkontakter

Service

Lokation

Værelse

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hampton by Hilton Berlin City Alexanderplatz er et smukt og centralt beliggende hotel i centrum af Berlin. Hvis du er heldig kan du bo her til ret lave priser. Fra Alexanderplatz kan du hurtigt nå mange populære steder i Berlin. Så jeg er meget tilfreds med beliggenheden. Størrelsen på værelset var en smule skuffende i modsætning til hvad jeg normalt er vant til fra større værelser på Hampton. Der kan stadig arbejdes på flere små detaljer såsom tilstrækkelige stikkontakter overalt på hotellet. Endelig er morgenmaden ganske god. Du kan gå der til både kolde og varme retter.

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *