Celebrate the Summer – Sidste chance for at vinde luksusophold på Maldiverne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På sidstedagen af vores ugelange Celebrate The Summer Giveaway, giver vi dig muligheden for at vinde et 3-dages ophold påW Maldives Resort!

På W Malives kan du nyde en luksusferie og du er kun 25 minutter fra Male med Vandfly, som naturligvis er inkluderet i dagens præmie.

W Maldives ligger på sin egen ø og der er i alt 77 private enheder og suites. Alt er 5-stjernet luksus på denne private ø.

W Maldives har sit egnet husrev, hvor du kan snorkle i det krystalklare vand.

Der er mange muligheder for at noget godt at spise. Det kunne være på restaurant FISH eller på restaurant KITCHEN, som er åben hele dagen. Der er også mulighed for en BBQ helt nede ved stranden på restaurant FIRE.

Du kan i dag vinde:

  • et 3-dages ophold for to personer (inklusiv morgenmad) i en Beach Oasis Villa. Det er inkluderet transfer med vandfly til og fra Malé Velana International Airport

Klik her for at deltage!

Tip: Hvis du bruger dit deltagerlink til konkurrencen, så vil du få ekstra chancer for at vinde. Det gælder også hvis du kigger på en af vores YouTube vidoer. Der er flere muligheder for at øge chancen for at vinde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *