Anmeldelse: Infinity VIP Lounge Nice Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som Flying Blue Platinum-medlem fik jeg lov til at bruge Infinity VIP Lounge i Nice Lufthavn under min rejse til Nice. Da mit fly til Amsterdam var forsinket, havde jeg mulighed for at tage et detaljeret kig på loungen.

Nice International Airport

Nice International Airport (NCE) er den største i den franske Côte d’Azur-region. Lufthavnen forbinder det sydlige Frankrig med destinationer i Frankrig og Europa, men også udenfor. For eksempel flyver Etihad og Emirates direkte fra Nice til Abu Dhabi (AUH) eller Air Canada til Montréal (YUL). SAS flyver direkte fra København til Nice.

Nice internationale lufthavn har to terminaler. SAS, British Airways, Iberia, Swiss, Transavia og Vueling flyver fra T1. Air France, KLM og easyJet er hovedsageligt aktive på T2.

Frequent flyers kan bruge en lufthavnslounge ved begge terminaler. Både T1 og T2 har to lufthavnslounger, så fire i alt. I Terminal 1 er mulighederne The Canopy Lounge og The Library Lounge. Ved Terminal 2 er der The Levity Lounge og The Infinity Lounge. Under min rejse fløj jeg fra T2. Som Flying Blue Platinum og dermed SkyTeam Elite Plus-medlem har jeg adgang til Infinity Lounge.

Adgang til Inifinity VIP Lounge

Som nævnt tidligere i denne anmeldelse, fik jeg adgang til Infinity VIP Lounge Nice gennem min Flying Blue Platinum-status, som svarer til SkyTeam Elite Plus. En status- eller Business Class-billet med andre flyselskaber, der opererer på NCE, kan også give adgang. Under mit besøg kunne jeg tage en gæst med gratis. Priority Pass-kortholdere har også adgang til denne lounge.

Det er også muligt at købe adgang. Dette koster fra € 30 pr. person. Du får rabat, hvis du køber online på lufthavnens hjemmeside (for op til fem personer ad gangen).

Infinity VIP Lounge er placeret på første sal i lufthavnen. Skiltningen til loungerne er allerede tydeligt angivet fra check-in (følg ‘Salon VIP’). Når du er på airside i terminalbygningen, drej straks til venstre og fortsæt indtil efter gates A14-15. Her kan du tage trappen eller elevatoren til indgangen til loungen.

Faciliteter Infinity VIP Lounge

Når du kommer ind står du umiddelbart overfor receptionen. Her kan du vise dit boardingkort eller betale for adgang. Loungen er ikke særlig bred, men strækker sig hovedsageligt langt bagud. Der er flere områder, hvor du kan tage plads. For eksempel for at slappe af, for at arbejde eller for at vente på dine rejsekammerater.

Det første høje siddeområde med skamler er hovedsageligt beregnet til rejsende, der gerne vil arbejde. Herefter følger et område med lave lænestole og borde til at sidde sammen flere personer. Overfor finder du også buffeten og toiletterne. Loungen har ikke brusefaciliteter.

Går du lidt længere vil du finde en række mere afskærmede siddepladser med mere privatliv. Også her har man placeret et stort højbord med taburetter til arbejdet. Der er også en separat drinksbuffet med kaffe og te, sodavand, vin, øl og spiritus. Længere fremme i loungen er et hyggeligt sted indrettet med ‘hængestole’. Helt bagerst står lave lænestole med borde. Der er også en separat snooker og tv-stue.

Der er fremragende og stabil WiFi tilgængelig i hele loungen. Der er også mere end nok stik, inklusive USB-porte, til at oplade dine mobile enheder. Der er monitorer med flyinformation forskellige steder. Møblerne er i god stand, hvilket ikke altid kan siges om alle lounger. I hele loungen har du udsigt til stueetagen med butikkerne og fly ved gates.

Mad og drikkevarer

En buffet med mad og drikkevarer kan findes foran i loungen. Der er to store kaffemaskiner med et udvalg af forskellige kaffespecialiteter som cappuccino, café latte og espresso. Der er selvfølgelig også et udvalg af forskellige tesmag. Madmæssigt er der et udvalg af frisk frugt, morgenmadsprodukter med yoghurt, slik og nødder. Der er også et par små kolde retter i køleskabet, men rigtige måltider tilbydes ikke i denne lounge. For enden af ​​buffeten er der en drinksafdeling. Denne lounge er derfor ikke velegnet til et meget længere ophold, da der ikke serveres egentlige måltider.

Service

Loungen blev holdt pænt ren under mit besøg, også de sanitære faciliteter. Buffeten blev også jævnligt fyldt op. Kun de kolde retter i køleskabet var væk. Der var ret mange rejsende i loungen, men jeg kunne stadig sidde stille. Nogle af de anmeldelser, jeg læste på forhånd om denne lounge, var ret negative om medarbejdernes gæstfrihed. Det oplevede jeg ikke under mit besøg.

Mit KLM-fly til Amsterdam var forsinket, så jeg havde lidt ekstra tid til denne anmeldelse af Infinity Lounge Nice. At gå ind og ud var heller ikke noget problem ved fremvisning af mit boardingkort.

Billeder: InsideFlyer – MdTurck

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *