Anmeldelse: Hilton Garden Inn Faroe Islands

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til min første rejse til Færøerne nogensinde havde jeg booket mig ind på det næsten nye Hilton Garden Inn i Torshavn.

Hotellet åbnede i efteråret 2020 og med Hilton-brandet har man introduceret det første, og hidtil eneste, kæde hotel på Færøerne. Hotellet har blandt andet overlevet corona-udfordringerne ved at lokke lokale på weekend-ophold. Mange weekender i 2021 har hotellet derfor været tæt på udsolgt.

Beliggenhed

Du har cirka halvanden kilometer ind til centrum af Torshavn. Eller 20-25 minutters gang. Regn med mere tid retur til hotellet da det går op ad bakke!

Området omkring hotellet er præget af industri og butikker, men fra baren og restauranten samt fra nordvendte værelser, er der et fint gik ud over grønne bakker og havet i det fjerne.

En fordel ved den lidt kedelige beliggenhed udenfor centrum er, at det er meget let at komme til og fra hotellet i bil, blandt andet når man skal på tur ud i området.

Check-in

Jeg blev mødt af et smilende personale ved check-in, som gik let og gnidningsløst. Jeg blev også forklaret hvornår der serveres morgenmad. Derudover var personalet rigtig gode til at svare på spørgsmål, og pege diverse seværdigheder ud på et kort over Færøerne.

Værelset

Jeg fik tildelt et Twin værelse på 1. etage, men da hotellet ligger på en skråning, så var udsigten fra mit værelse direkte ud på den vej der føre ned til hotellets parkeringsplads.

Udsigten fra mit sydvendte 1. sals værelse. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Hvad der mangler i udsigt fra værelset, opvejes af et flot design, gode materialer og fine detaljer i værelset.

Når man kommer ind på værelset kigger man direkte gennem en art klædeskab, som også fungerer som rumdeler.

Til venstre findes en håndvask, et spejl og nogle hylder, samt to matterede glasdøre som skjuler henholdsvis toilet og bruseniche. Sidstnævnte har en rigtig god størrelse og har både slange og “rain shower”.

Når du fortsætter ind i værelset finder du to dobbeltsenge, et stort fladskærms TV, et lille skrivebord og et køleskab (uden indhold).

Sengen er ganske komfortabel, men lidt for blød til min smag.

På skrivebordet står en elkeddel samt en bakke med instant kaffe og the-breve.

Der er placeret 220V-stikkontakter adskellige steder i værelset og ved skrivebrodet sågar USB-A og USB-C stik.

Et lile irritationsmoment ved værelset, var dets klimaanlæg. Det var så godt som umuligt, at få temperaturen ned fra de cirka 23 grader det var indstillet til da jeg ankom.

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten er varieret og ganske omfattende. Du finder de gængse ting som frisk frugt, youghurt og naturligvis forskelligt bagværk i form af friskbagte croissanter, boller, rugbrød og forskelligt wienerbrød.

Røræg, lavet på friske æg, er også en mulighed, ligesom du kan vælge mellem pølser, bacon, stegte svampe og vafler med mere. Ønsker du en frisklavet omelet er det blot at spørger ud i køkkenet.

Kaffe og juice kommer fra automater, men det er efterhånden normen på mange hoteller.

Restaurant og bar

Reception, lounge område, bar og restaurant er i realiteten et stort rum, som næste fylder hele hotellets længde i stueetagen. Det fungerer ganske godt og det er let at finde et bord eller en lille krog hvor man sidde at slappe af, og eventuelt nyde en drink.

Jeg spiste kun middag på hotellet en enkelt gang, men maden var virkelig god og prisniveauet ikke højere end nede i Torshavn centrum.

Faciliteter

Der er gratis WIFI på hele hotellet. Forbindelsen er udmærket, selvom jeg oplevede et par udfald.

På første sal råder hotellet over to mindre mødelokaler og man er i gang med at indrette et tredje, og mere eksklusivt, på øverste etage.

Hotellets lille butik. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Du kan også benytte dig af et motionsrum samt et udendørs spa-bad.

Herudover findes der ved siden af receptionen et lille butiksområde hvor du kan købe diverse drikkevarer, snacks og souvenirs.

Konklussion

Jeg vil ikke tøve med at bo på dette hotel igen. Som base for min udforskning af Færøerne fungerede det rigtig godt. Værelset var godt, på trods af den sløje udsigt, og personalet var virkelig rare og hjælpsomme.

Ønsker du et mere centralt beliggende hotel kan du overveje Havgrim Seaside Hotel som vi tidligere har skrevet en anmeldelse af.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Flotte værelser
+ God morgenmad
+ Servicemindet personale
+ Let at parkere sin lejebil

Cons

- Beliggenhed lidt uden for centrum
- Sydvendte værelser på 1. etage har en kedelig udsigt

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Selvom beliggenheden er en smule ucharmerende, så er Hilton Garden Inn Faroe Islands stadig et godt hotel. Værelserne er flotte og rummelige og hotellets personale er smilende og hjælpsomme. Jeg bor her gerne igen næste gang jeg besøger Færøerne.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *