Anmeldelse: Hotel Four Points by Sheraton -Warszawa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel Four Points by Sheraton er et økonomihotel, der koster 40% af prisen på en normal overnatning på Sheraton. Naturligvis er der sparet på kvaliteten – men jeg synes, at den er OK. Hotellet ligger i en grøn oase – og jeg kunne sagtens finde på at bo dér igen.

Mellem Warszawas centrum og lufthavnen ligger det nyåbnede hotel Four Points by Sheraton. Motokow hedder den del af byen. Jeg kender den godt, for under min udstationering i Polen fra 2002 til 2004 boede jeg i området.

Men det er efterhånden mange år siden – og med den gode vækst i Polens økonomi efter landet blev medlem af EU, er der bygget meget. Også i Motokow, hvor mange store kontorbygninger er skudt op. I et område med rigtig mange af disse nye kontorbygninger ligger hotel Four Points by Sheraton.

Hotellet blev åbnet i april – og er derfor spritnyt. Lige udenfor hotellet har bybussen et stoppested – og 500 meter fra hotellet ligger en station for toget mellem lufthavnen og centrum.

Ankomst

Jeg tog en taxi til hotellet, for jeg ankom til Warszawa med en stor kuffert og skulle ikke ud på alt for meget rundtur med offentlig transport. Chaufføren kendte ikke hotellet – men adressen kunne han sagtens finde. Det blev dog kørsel frem og tilbage omkring adressen Suwak Street 7B for at finde indkørslen. Den viste sig at være fra en sidegade. Selvom hotellet er meget nyt, har man ladet de gamle træer stå på grunden – så fra gaden ser man bare den høje grønne hæk. Derfor er chaufføren undskyldt.

I receptionen blev jeg budt velkommen på perfekt og formfuldt engelsk. Gode sprogkundskaber er nu helt almindeligt blandt personalet på hoteller i Warszawa. Jeg har Platinum niveau i loyalitest programmet og får derfor altid gratis morgenmad. Så da jeg kunne vælge min gratis gave som enten kunne være 1000 point eller gratis morgenmad, var det ikke svært at beslutte sig.

Værelset

Værelset er holdt i lyse farver. Jeg forbinder det med det typiske Scandic design – selvom det efterhånden er mange år siden, jeg har overnattet på et hotel i Scandic kæden.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Værelset

Værelset har de faciliteter, man normalt vil forvente. Jeg boede til den side, der vender ud mod togskinnerne og et større grønt område. Men da der er en god lydisolering, hørte jeg faktisk ikke toget – selvom der er rimelig meget trafik på strækningen mellem lufthavnen og Warszawa centrum

Værelset er OK – og hotellet giver gæsterne 2 flasker vand. Den ene med brus, den anden uden.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Værelset

Arbejdsbordet og stolen er praktiske. Der er stikkontakter lige ved skrivebordet, så strøm til computerne er ikke et problem. Der er lidt udsmykning på væggene. Nogle typiske italienske fotos fra 60-erne og et kort over Warszawas gamle bydel.

TV-et har omkring 25 kanaler, halvdelen er polske. Men der er også mulighed for at få nyheder på en lille håndfuld engelsksprogede kanaler. Og så er der stort udvalg af tyske kanaler, både public service og kommercielle kanaler. Dertil kommer cromecast, så du kan se de streaming tjenester, du normalt bruger.

Sengen

Four Points by Sheraton, Warszawa. Sengen

Sengen er tilpas hård – og jeg sov godt i den. Når man bor alene på værelset, er der meget plads i sengen. Jeg kan normalt nøjes med en hovedpude, så det er faktisk ren luksus med 4. Med mindre du sidder i sengen og ser fjernsyn – så er det godt med lidt rygstøtte. Her er 4 puder meget godt.

Badeværelset

Four Points by Sheraton, Warszawa. Badeværelset

Badeværelset var meget praktisk indrettet. Med en brusekabine. Der var sæbe og shampoo – men ellers intet. Du kan naturligvis heller ikke forvente dig en masse luksus på hotelguppens billigste kæde.

Kaffe/te og minishop

Four Points by Sheraton, Warszawa. Kaffe & te kan laves på værelset

Jeg er altid glad, når der er mulighed for at lave en kop kaffe eller te på værelset. Denne mulighed findes ikke altid på de billige hoteller – og måske kan du blot koge vand i en el-keddel og lave en gang instant coffe. Men her ligger også 2 kapsler med rigtig kaffe, så du kan lave dig en god kop mokka.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Erstatningen for minibaren. Den lille kiosk i receptionen

Der er køleskab på værelset – men det er tomt. Skulle du få lyst til et lille glas eller chips og chokolade, kan du i stedet for handle i den lille kiosk i receptionen. Der er et stort udvalg af vand, juice, øl, vin, chips, kiks, kager og sandwiches. Personligt synes jeg meget godt om denne model, der efterhånden også ses på en række andre hoteller.

Morgenmad

Four Points by Sheraton, Warszawa. Restauranten

Dagens første højdepunkt, morgenmaden, nydes i en stor lys restaurant med fin udsigt til det grønne område. Man har valgt at skåne de gamle træer omkring hotellet, da det blev bygget. Det er med til at give en god atmosfære.

På væggene bag morgenmadsbuffeten viser de sorte tavler, hvad du finder under tavlen.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Morgenmad, brød

Der er en rimeligt udvalg af forskellige slags brød. Også toast, til dem, der måtte foretrække det.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Morgenmad, Pålæg

Man kan heller ikke klage over udvalget af ost og kødpålæg: Skinke, kylling kalkun, fisk og pølser. Den varme buffet har naturligvis røræg, bacon og morgenmadspølser.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Morgenmad

Er man til mælkeprodukter, finder du yoghurt og mælk. Samt naturligvis Mysli og en stort udvalg af tørrede frugter og nødder, så du selv kan blande dit drys.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Morgenmad, Salat

Der er også en lille saltbar med friske og syltede grøntsager.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Morgenmad. Frugt og juice

Udvalget af frugt og juice er også meget fint.

Terassen

Hvis du i løbet af dagen har lyst til at nyde lidt mere, end kiosken ved receptionen tilbyder, så er der gode muligheder i hotellets restaurant og den tilhørende bar. Baren har et stort udvalg af polske specialøl og kortet med drinks har rimeligt mange sider.

Four Points by Sheraton, Warszawa. Terrassen

Når vejret er til det, kan du nyde dit måltid og drikkevarer på hotellets terrasse. Du sidder i det grønne mellem de mange træer og buske, der har overlevet byggeriet af det nyopførte hotel.

Alle foto er taget af forfatterenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Hotellet er pænt og rent
+ Gode priser
+ Ligger i det grønne og i rolige omgivelser
+ Pæn morgenmads buffet
+ Kiosk med godt udvalg ved receptionen

Cons

- Ligger i et kvarter med nyopførte kontorbygninger - ikke i gåafstand fra city og den gamle bydel

Beliggenhed

Værelse

Service

Morgenmad

Value for Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotel Four Points by Sheraton ligger i rolige omgivelser i udkanten af Warszawa (mellem lufthavnen og centrum). Du skal være forberedt på at tage taxa, S-tog eller bybus, hvis du vil ind til centrum eller ud i lufthavnen. Værelserne er pæne og rene. Kiosken ved receptionen har et stort udvalg og morgenmads buffeten er overdådig. Restauranten og dens terrasse er meget hyggelig. Du optjener point til Marriott Bonvoy - eller kan bruge dine point til at betale for opholdet..

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *