Attraktive priser på Business Class med Thai Airways hvis I er to der rejser sammen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Knap har Thai Airways afsluttet deres kampagne på Economy billetter før turen kommer til Business Class. Den nye kampagne gælder en lang række destinationer i Asien samt Australien.

Er I to der rejser sammen kan I opnå gode rabatter. På Thai´s direkte rute til Bangkok kan der spares over dkr. 4.500 per person sammenlignet med priser som var tilgængelige før kampagnen. Rejser I til f.eks. Hanoi, Bali eller Melbourne er besparelserne på samme niveau.

Pris eksempler inklusiv skatter (per person):

København – Bangkok og retur – dkr. 12.360
København – Bangkok – Hanoi og retur – dkr. 12.878
København – Bangkok – Melbourne og retur – dkr. 18.128

Bonusfeber - Thai Airways Business Class
Thai Airways lie flat Business Class. Fotokredit: Thai Airways.

Det med småt

Billetterne kan bookes fra 13. til 30. september i år. Udrejse skal ske i perioden fra 27. oktober til 10. december i år og I skal være retur i Danmark senest 31. december. I skal minium være bortrejst i fem dage og kan maksimalt være væk i en måned.

Det er tilladt at flyve ud til en by og hjem fra en anden, en såkaldt Open Jaw. Det åbner op for en række kombinationer, f.eks. kan I rejse ud til Hanoi og hjem fra Saigon, eller ud til Melbourne og hjem fra Sydney. Ønsker I et stop i Bangkok på vejen ud eller hjem, kan det også lade sig gøre uden ekstra beregning.

Priserne gælder når minimum to voksne rejser sammen på hele rejsen.

Billetterne bookes i J-klasse som bl.a. giver 200% til EuroBonus. Internt i Thailand bookes flyvninger med Thai Airways (TG) eller Thai Smile (WE) dog i klasserne U eller Y.

Kilde og fotokredit: Thai Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *