Anmeldelse: Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I starten af året havde jeg behov for et hotel i nærheden af Schiphol lufthavnen i Amsterdam. Ved at bestille hotellet gennem Pointshound, tjente jeg et pænt antal Flying Blue miles. Mit øje faldt hurtig på den fine pris for Hyatt Place Amsterdam Airport. Jeg havde ikke tidligere boet på et Hyatt hotel, og var spændt på at se hvad der ventede mig.

Lokation

Hyatt Place Amsterdam Airport er tæt på lufthavnen i den nærliggende by Hoofddorp. På grund nærheden til lufthavnen, giver det sig selv at hotellet primært retter sig mod de flyvende gæster. Hotellet byder derfor på en gratis shuttlebus til lufthavnsterminalen. Men på grund af de mange kontorer i Hoofddorp, er hotellet også populært hos erhvervsrejsende. Fra banegården i Hoofddrop er der omkring et kvarters gang til hotellet.

Check ind

Jeg ankom til hotellet ved 15 tiden. Jeg lagde med det samme mærke til den rummelige lobby. Når det er travlt ved receptionen, kan du rolig tage plads på en af de komfortable stole eller bænke.

Hyatt Place Amsterdam Airport
Den rummelige lobby set fra første sal

Da jeg forsøgte at checke ind, kunne receptionisten i første omgang ikke finde min bestilling. Jeg nævnte at jeg havde bestilt gennem Pointshound og at bestillingen derfor godt kunne ligge et andet sted. Efter lidt roden gennem reservationssystemet, kom min reservation frem. Jeg blev ønsket hjertelig velkommen til Hyatt Place Amsterdam Airport og efter lidt sludren og information om hotellet, fik jeg nøglekortet til et værelse på tredje sal.

Hyatt Place Amsterdam Airport
Receptionen

Værelset

Jeg kunne godt mærke at hotellet ikke havde eksisteret i særlig lang tid. Gangene duftede friske og alt så meget pænt og rent ud. Fra mit værelse havde jeg udsigt på et par kontorbygninger. Med stor tilfredshed kunne jeg konstatere at der stod et stort og komfortabelt kingsize seng på værelset.

Hyatt Place Amsterdam Airport
Kingsize seng

Der var et skrivebord med en komfortable kontorstol og på væggen hang et fladskærmsfjernsyn. Der var også kaffe- og tefaciliteter. I hjørnet stod en fin hjørnesofa med tilhørende sofabord.

Også badeværelset så fint ud. Der var nok håndklæder og et godt udvalg af sæbe og shampoo. Der var desværre ingen regnfaldsbruser. Heldigvis var der dog godt tryk på bruseren.

This slideshow requires JavaScript.

Faciliteter

Om aftenen kan du spise ved buffeten for €27,-. Hotellet har derudover et fitnesscenter. Jeg var også meget tilfreds med den trådløse internetadgang. Gennem hele mit ophold oplevede jeg en hurtig forbindelse. Også servicen på hotellet var fremragende. Ved check ud blev jeg enda tilbudt en paraply på grund af regnvejret, meget betænksom.

Morgenmad

Jeg havde bestilt værelset inklusiv morgenmad, og har også brugt det begge dage. Jeg må indrømme at morgenmaden skuffede en smule. Mange ting, som stegte æg, koster nemlig ekstra. Kaffemaskinerne virker dog fint og der var nok juice og sodavand. Der var også et fint udvalg af croissanter, brød og pålæg. Men at tale om full service morgenmad? Ikke rigtig. Morgenmaden var ikke meget anderledes fra for eksempel et Stay Okay Hotel.

Hyatt Place Amsterdam Airport
Morgenmadsbuffeten
Hyatt Place Amsterdam Airport
Min morgenmad

Konklusion

Jeg blev positivt overrasket over mit første ophold på et Hyatt hotel. Hyatt Place Amsterdam Airport byder på fremragende service og har komfortable værelser. Hotellet retter sig primært mod rejsende gennem lufthavnen og erhvervsrejsende. Jeg var dog mindre skuffet over morgenmaden. Udvalget generelt kunne godt være lidt større. Derudover skal der betales ekstra for bestemte retter. I det hele taget havde jeg et fint ophold på Hyatt Place Amsterdam Airport og jeg kan derfor også hjerteligt anbefale hotellet.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Komfortable senge
- Moderne og rummelig indretning
- God service

Cons

- Betaling for bestemte retter til morgenmad
- Morgenmad generelt kan forbedres

Service

Lokation

Værelse

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Hyatt Place Amsterdam Airport er et fint hotel til rejsende gennem Amsterdam lufthavn. Hotellet har moderne værelser og byder på en fremragende service.

3.8

Kommentarer

  1. Rene Pedersen siger

    Denne artikel er jo en sproglig katastrofe. Læser I ikke korrektur og sætter kommaer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *