Carlson Rezidor Hotel Group klar med et Radisson Blu resort på Maldiverne i 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Carlson Rezidor Hotel Group har mange jern i ilden for tiden og vil også have en bid af markedet på Maldiverne.

Selskabet har netop annonceret, at de i starten af 2019 vil åbne deres første resort på Maldiverne, Radisson Blue Resort Maldives. Resortet placeres på den sydlige del af Alifu Dhaalu atollen, cirka 105km fra Male internationale lufthavn.

Det bedste af to verdener

Ambitionen med det nye resort er, at blande nutidigt design med den resort stemning som Maldiverne er så kendt for. Det hele krydres med en betagende udsigt ud over Det Indiske Ocean.

Resortet får 128 eksklusive villaer, heriblandt familie-villaer og premium overwater villaer. Uanset hvilken typer villa du vælger at bo i, så får du adgang til nogle af de mest fantastiske koralrev i verden og resortet får naturligvis et førsteklasses aktivitetscenter med fokus på vandsport og dykning.

Din transport til resortet? Billede lånt hos Trans Maldivian Airways

Når pulsen skal lidt ned igen kan du passende bevæger dig over i resortes yoga-pavillon, eller du kan nyde en spa-behandling. Smagsløgene vil også kunne forkæles på atollen i en række restauranter og barer.

Med et globalt brand i ryggen vil Radisson Blu Resort Maldives tilbyde det internationale leisure marked en perlerække af innovative produkter og tjenester og med afsæt i Radisson Blu’s Yes I Can! filosofi, levere en ægte og relevant gæste oplevelse

– Udtaler Thomas Hagemann, vice president, Future Openings and Special Projects, Asia Pacific, Carlson Rezidor Hotel Group.

 

Når du er landet i Male lufthavn, tager det blot 30 minutter med vandfly, at nå Radisson Blue Resort Maldives. Du kan også vælge, at tage et indenrigsfly til den nærliggende Maamigili lufthavn, hvorfra det tager 15 minutter at nå resortet.

Kilde: Carlson Rezidor Hotel Group

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *