Vind et ophold på Le Méridien Maldives Resort & Spa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I vores anden uge af InsideFlyers “Countdown to Christmas” kan du vinde et luksusophold på Le Méridien Maldives Resort & Spa.

Vi kan i denne anden uge igen give dig chancen for at vinde et luksusophold på Maldiverne. Denne gang er det på Le Méridien Maldives Resort & Spa. Resortet ligger på øen Thilamaafushi på Lhaviyani atollet.

Le Méridien Maldives Resort & Spa – Foto: Marriott International Hotel / PR

Resortet har 141 villaer spredt ud over øen med strandvillaer og overwater villaer. Resortet har et højt fokus på at beskytte deres nærmiljø og fokusere på at være så øko-venligst som muligt. Gæster vil opleve at de, på flere måder, bliver en del af dette under et besøg.

Gæsterne vil også opleve gode spiseoplevelser og det starter med en lækker morgenmadsbuffet i restaurant Turquoise. Tæt på stranden ligger Velaa Bar & Grill, som med en kridhvid strand og lagunen giver en fantastisk oplevelse.

Resortet har også oprettet en drivhus, hvor de arbejder hen mod et større niveau af selvforsyning. Fra dette 430 m² større drivhus er der et semiautomatisk hydrofonisk system til at producere friske salater og grøntsager. Regnvand opsamles også og genanvendes. Det er udviklet i samarbejde med det Singapore baserede firma Kok Fah Technology Farm.

Picnic på Bodu Finolhu. Foto: Marriott International Hotel / PR

Er du til yderlige oplevelser, så er en tur til øen Bodu Finolhu et must. Der er du alene på stranden og krystalklart vand. Det er en 10 minutters tur i speedbåd og giver en privat oplevelse.

Le Méridien Maldives Resort & Spa har også en hub for et marinekonversatorium. Her passes blandt andet på havskildpadder. I samrbejde med øens dykkercenter, Sub Oceanic, holdes der skarpt øje med livet på de nærliggende rev. Det hele er styret af resortets havbiolog.

Du kan også opleve det fantastiske liv under overfladen ved et natdyk eller snorkle efter mørkets frembrud. Det er muligt ved at følge de erfarne dykkerinstruktører og de viser gæsterne en verden af dyr, som om dagen gemmer sig.

Sådan kan du vinde

Sammen med Marriott Bonvoy’s portefølje af hoteller på Maldiverne, så kan du vinde et 3-dages ophold på Le Meridien Maldives Resort & Spa. Det er inklusiv morgenmad for to personer.

Klik her for at deltageHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *