Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

To artikler som vi ikke fik dækket i sidste uge er Ryanair der ekspanderer i UK og LATAM som åbner ny rute til Madrid.

Igen tager vi et kig på et par nyheder, der i den forgangne uge ikke fik en separat artikel.

Ryanair lancere ruter fra Norwich

Det irske lavprisselskab Ryanair er atter i gang med at ekspandere på det britiske marked. Ryanair har valgt at starte operationer til og fra den engelske by Norwich. Det er første gang at Ryanair åbner ruter til og fra den engelske by, og destinationerne der åbner i foråret 2024, er Alicante. Faro og Malta.

Ryanair takeoff fra København: Foto: André Jørgensen

LATAM (Chile) åbner endnu en rute til Madrid

Det Brasilianske luftfartsselskab LATAM vokser atter ud af Sydamerika. I Denne omgang vokser selskabet ud af den colombianske hovedstad. Bogotá.

Fra den 3. juli 2024, vil LATAM åbne en daglig flyvning i mellem den spanske hovedstad, og den colombianske. Selskabet vil benytte sig af en Boeing 787-8, med udgangspunkt Santiago De Chile før der flyves via Bogotá til Madrid. Flyvningen fra Bogotá til Madrid vil være en “Fifth Freedom” flight.

Af selskaber som ellers flyver mellem Bogotá og Madrid, kan nævnes Iberia med op til 3 daglige afgange. Avianca med 2 daglige afgange. Plus ultra og Air Europa som LATAM skal ud i konkurrence med.

LATAM Airbus A320 in Jorge Charvés lufthavnen i Lima: Foto: André JørgensenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *