Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er blevet søndag og dette betyder vi skal kigge tilbage på den forgangne uge.

Ho Ho Ho. Det er blevet den 3 december, og på trods af at det er blevet december, og juleriet så småt er startet. Ja så er luftfartsbranchen endnu ikke gået på ferie. Dette betyder at vi nu skal kigge tilbage på den forgangne uge og se tilbage på nogle af de ting, der er sket i løbet af ugen som ikke fik en forsideplads.

Ryanair med 3 nye ruter fra København

Irske Ryanair har endnu engang valgt at ekspandere ud af København. Udover at flyselskabet fornyligt genåbnede selskabets base i Kastrup, så har selskabet 3 nye ruter i støbeskeen fra den danske hovedstad.

Den ene rute er fra britiske Bristol, hvor selskabet vil flyve i konkurrence med easyJet.

De 2 øvrige ruter er ruter fra København og til henholdsvis polske Poznan, og kroatiske Zadar.

Asiana åbner rute til Melbourne

Sydkoreanske Asiana Airlines åbner endnu en gang en ny rute. Fra den 26. december, vil Asiana flyve 2 gange om ugen til Melbourne i Australien. Ruten vil blive fløjet på tirsdag og torsdage med en Airbus A350.

Asiana Airlines A350-941 (HL8383) at Seoul Incheon Airport (INC)(Photo BongoPlanes)

Tåge driller Avianca

Dårlig sigtbarhed kan af og til være et problem når man kommer op i højden. I Colombias hovedstad Bogotá er tåge lige for tiden så stort et problem at det påvirker en god del af Aviancas trafik til og fra Eldorado lufthavnen.

Hos Avianca arbejdes der hårdt på at ombooke berørte passagerer på selskabets flyvninger til og fra Bogotá og Medellín, som er påvirket af forsinkelser og aflysninger grundet tågen.

Avianca og Spirit i Bogotá Eldorado: Foto: André Jørgensen

easyJet returnere 3000 slots i Gatwick til British Airways

easyJet giver 3000 slots til British Airways. Det står fast efter at easyJet som er den største operatør i London Gatwick har indgået en ny aftale om slots med lufthavnen.

Aftalen betyder at easyJet som har ansøgt om bruge af omkring 90.000 slots for sommeren 2024, giver cirka 3000 af de ansøgte slots til British Airways. easyJet reducere i samme overbæring sin flåde i London Gatwick fra 81 og til 78 fly.

EasyJet A320-251N (G-UZHE) landing on RWY 22 at Geneva Cointrin Airport (GVA) (Photo BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *