airBaltic vender i dag retur til Aalborg Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Klokken 15.00 i dag er der atter ruteåbning i Aalborg. Lettiske airBaltic åbner i dag sin rute mellem Aalborg og solrige Gran Canaria.

I dag klokken 15.00 vender lettiske airBaltic retur til Aalborg lufthavn for første gang i 8 år.

Det er ikke første gang at airBaltic gæster Aalborg Lufthavn. I Sommerstrafikprogrammet for 2015 fløj airBaltic charterflyvninger ud af Aalborg Lufthavn, og i den forbindelse, åbnede selskabet ligeledes en rute mellem Riga og Aalborg.

Under rutenummer BT149/150, fløj airBaltic fra den nordjyske Lufthavn og til Riga, hver søndag igennem sommerens trafikprogram. Materiel på flyvningerne varierede mellem modellerne Boeing 737-300 og 500, som var de fly som airBaltic havde i sin flåde på daværende tidspunkt.

Ruten mellem Aalborg og Riga lukkede som følge af endt charterkontrakt efter blot en sommersæson.

Nu er airBaltic tilbage

8år skulle der gå, før airBaltic vendte retur til den nordjyske lufthavn. airBaltic annoncerede i Juni måned at selskabet ville åbne en vinterrute ud af Aalborg Lufthavn. Destinationen skulle vise sig at være på de kanariske øer i form af Las Palmas på Gran Canaria.

Frekvenser på ruten til Las Palmas er hver torsdag og søndag fra Aalborg og materiel der bliver brugt i forbindelse med flyvningerne, er airBaltics flåde af airbus A220-300 fly.

Aalborg Lufthavn har i forbindelse med personalemangel i dagens anledning ikke inviteret presse til dagens ruteåbning. InsideFlyer havde dog søndag morgen en mand afsted på en anden flyvning som lige stak næsen forbi gate 7, hvor dagens ruteåbning til Las Paslmas finder sted og sendte følgende billeder til redaktionen.

(Forsidefoto: Jonas R. Søndergaard)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *