Julekalender – Vind et mindeværdigt luksusophold på Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tiden går hurtigt og det er igen den tid på året, hvor vi afholder vores traditionelle julekalender. I år vil vi give dig chancen for at vinde mindeværdige luksusophold og rejseoplevelser. Det er netop det denne første præmier er – et luksusophold på Maldiverne og på Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa, som har fem sterner.

Tillad Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa at overraske dig. Den flotte ø – Furanafushi island – er omgivet af en blå lagune, hvide sandstrande, palmetræer. Det ligner noget, der er taget direkte ud at de billeder du ser i rejsekatalogerne. Tag på picnic på stranden, deltag i et madlavnings- eller mocktailkursus.

Tip: Hvis du bruger dit unikke deltagerlink til konkurrencen og deler det, så vil du få ekstra chancer for at vinde. Det gælder også hvis du kigger på en af vores YouTube videoer. Der er flere muligheder for at øge din chance for at vinde.

Resortet tilbyder derudover også aktiviteten Side By Side, som er et unikt program som uddanner, underholder og giver dig energien tilbage. Du kan blive en del af det at rejse mere ansvarligt, da resortet har forskellige tiltag, som adopter en koral eller hjælp med at sørge for miljøet på øen er i topform.

På øen er der 176 flotte og luksuriøse hotelrum, bungalows på vandet og villaer med direkte kig til havet. Mange af dem har deres egen lille private pool.

På resortet er der 7 restauranter og barer. Der kan du få mad baseret på et international køkken, men også lokale tilbud. Du kan også få restortets egne cocktails.

Gæsterne kan få en alt inklusiv oplevelse, som er morgenmad, frokost og aftensmad.

Kommer du med børn, så er de klar med en Sheraton Kid’s Club. Der tilbydes dagligt et væld af tilbud og aktiviteter rundt på hele resortet. Det kan være vandsport, madlavningsklasser eller aktiviteter på stranden. Så børnene kan også få en god og aktiv oplevelse i børneklubben, som er gratis.

Forældrene kan så måske finde lidt ro i den flotte Shine Spa, som ligger på sin egen lille ø – forbundet med en lille træbro.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa tilbyder derfor alle gæster et perfekt luksusophold. Det værende sig for dem på bryllupsrejse, par, solorejsende eller famillier med børn.

Det femstjernede resort ligger kun en 15 minuters rejse med speedbåd fra Male International Airport. Det er derfor et supernemt resort at komme til.

Sammen med Marriott Bonvoy’s Maldiverne tilbyder InsideFlyer i dag at du kan vinde et 3-dages ophold på Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa. Dette er inklusiv transport med speedbåd til og fra Male International Airport. Opholdet er inklusiv morgenmad for to personer.

Hvordan vinder du?

Du skal klikke på følgende link for at deltage i konkurrence:

Deltag her

Denne første konkurrence lukker den 8. december 2023, klokken 23:59.

Husk at bekræfte din deltage ved at klikke på linket i den bekræftelsesmail du modtager efter du har deltaget (kig eventuelt i din spamfolder).

Større chance for at vinde

Hvis du vil have ekstra stor chance for at vinde, så kan du få det på følgende måde:

  • Når du har deltaget får du en oversigt over aktiviteter du kan gøre for at øge dine chancer
  • Del konkurrencen via dit unikke link til venner og familier
  • Se en af vores videoer
  • Besøg og like vores Facebook eller Instagram sider

Der er flere muligheder og hver giver dig ekstra lodder i lodtrækningen.

Held og lykke og god jul!

Fotos: (c) Marriott BonvoyHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *