Tag fly direkte fra København til Östersund og oplev vinterdage i de snedækkede svenske fjelde!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Denne vinter er de svenske fjelde mere tilgængelige for alle, der rejser fra København. SAS har en ny flyrute mellem København og Östersund/Åre, så vinterentusiaster hurtigt og nemt kan nyde det store og varierede udvalg af vinteraktiviteter i de svenske fjelde.

Svenske Jämtland Härjedalen har fået sne rekordtidligt i år. Allerede i november er der målt 65 cm sne i området, og skisportsstederne Tänndalen, Vemdalen og Åre har allerede åbnet for skientusiasterne. Med SAS’ nye flyrute mellem København og Östersund/Åre bliver disse skisportssteder, med alt hvad de har at tilbyde, nu let tilgængelige for alle vinterglade rejsende!


Östersund, Fotocred Medvinden

Östersund venter et sandt overflødighedshorn af sjove og unikke vinteraktiviteter samt natur- og kulturoplevelser. I Östersund, der er “UNESCO City of Gastronomy”, kan man prøve skiskydning og stå på langrend side om side med verdenseliten på Biathlon National Arena. Man kan udforske nationale kunstskatte på Nationalmuseum Jamtli, køle af med iskolde vinterbade i Storsjön, møde elge i Moose Garden. Man kan også opleve nordlyset i vinternatten eller nyde lokale delikatesser på en af byens mange restauranter.

Blot 1-2 timers kørsel fra lufthavnen, er udvalget af skisportssteder stort. Her er nogle eksempler på steder at besøge:

Storlien, Fotocred: storlien-hogfjallshotell

Storlien er det historiske Högfjällshotel lige blevet renoveret, og det er igen muligt at tage en svømmetur i poolen og nyde Kopparbaren efter en dag på hotellets 23 alpine nedfarter eller langrendsløjper. (Storlien ligger cirka 2,5 timers kørsel fra lufthavnen)


Bydalen Fotocred: JacobSjoman

Bydalsfjällen er en perle i Oviksfjällen med 55 nedfarter og indkvartering i moderne hytter og lejligheder. Her kan man nyde vafler og hjemmelavet sodavand på Fjällhalsen eller en fantastisk kagebuffet hver søndag på Höglekardalens fjeldpensionat. (Bydalsfjällen ligger cirka 1,5 timers kørsel fra lufthavnen)


Trillevallen, Fotocred Mats Lind

Trillevallens hyggelige Högfjällshotell har nyrenoverede værelser og tilbyder vinterhygge med en behagelig all-inclusive pakke for hele familien. Udvalget af langrendsløjper kan synes uendeligt, og der er desuden hele 21 nedfarter. Når man først er der, kan man nemt lave udflugter til andre landsbyer i Södra Årefjällen, såsom Vålådalen med interessante Naturum og til Skandinaviens største skisportssted Åre. (Trillevallen ligger cirka 1,5 timer fra lufthavnen)


Niclas Vestefjell/imagebank.sweden.se

Åre kan den, der føler sig fristet, prøve en anderledes overnatningsoplevelse ved at checke ind hos Igloo Åre, hvor hver iglo har unikke dekorationer i sne og is. Hvis du foretrækker en mere børnevenlig mulighed, er Duved, Tegefjäll eller Björnen alle inden for gåafstand fra after-ski hoteller midt i Åre by. (Åre ligger cirka 1 times kørsel fra lufthavnen)

Vemdalen, Fotocred JHT Vemdalen

Vælger man at rejse mod syd fra lufthavnen, kan Vemdalen være et alternativ. Her tilbydes alt fra velpræparerede pister og sneskovandring til hundeslædeture og vinterridning. Afslapning kan man for eksempel finde med en spaoplevelse på Storhogna Högfjällshotell eller hos nybyggede Hotel Klövsjöfjäll. Aftenerne afsluttes bedst på en af destinationens restauranter, hvor lokale råvarer ofte serveres foran en knitrende pejs, i de fire landsbyer, der tilsammen udgør destinationen. (Vemdalen ligger cirka 1,5 timers kørsel fra lufthavnen.)

Uanset destination og valg af aktiviteter lover rejsen en dejlig vinteroplevelse og luxury of a different nature!

Foto: Visit Sweden
Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Vi har fundet dem på søndage i januar:

   SK2402
   Afgang CPH: 16:50
   Ankomst OSD: 18:30

   I februar er der både lørdage og søndage, der er afgang (ikke alle dage).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *