Anmeldelse: Ibis Budget Antwerpen Centraal Station

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion

Forleden var jeg i Antwerpen til en middag med nogle gamle kollegaer. Byen er en af mine favoritter, så jeg udvidede det med det samme til en hel weekend. Det er lidt synd kun at tage til Antwerpen for at spise, eftersom byen har så meget at byde på. Jeg bestilte hotellet gennem Accor Appen. Jeg vælger for det meste et af de to Ibis hoteller i midtbyen. Billigt og velplaceret. Jeg bestilte min overnatning på Ibis Budget Antwerpen Centraal Station ret last-minute, så det var ikke engang særlig billigt for et budget hotel, men stadig til at betale.

Ved ankomst til Antwerpen gik jeg direkte over til mit hotel, eller det var det jeg troede. Jeg gik ud fra at jeg havde bestilt hotellet ved Koningin Astridplein. Da jeg ankom der, var alt indhyllet i stiladser og var der ikke meget tilbage af hotellet. Hovsa…
Efter jeg hurtig slog op hvor jeg så skulle være, altså på Lange Kivietstraat, kunne jeg gå til det rette hotel.

Lokation

Ibis Budget hotellet ligger i bymidten tæt på Hovedbanegården i Antwerpen. Hvis du rejser med toget, er det nemmest at tage “bagindgangen” i banegården. Hotellet ligger ligger kun få meter derfra.

Den velkendte zoologiske have og Diamantwijk bydelen ligger på kun 5 minutters gåafstand fra hotellet. Shoppingområdet “de Meir” er omkring 10 minutter på gåben. Også for dem der ikke kan lide at shoppe, har Antwerpen meget at byde på. Gå en tur gennem den historiske bymidte og hvil dig bagefter på en terrasse på Grote Markt eller besøg en af de mange museer.

Ibis Budget Antwerpen
Hotellet er gåafstand fra hovedbanegården

Check ind

Ankommet til hotellet blev jeg pænt og venligt betjent i receptionen. Ulempen ved dette hotel er at det ikke deltager i Le Club Accor Hotels. Som Silver medlem fik jeg derfor ingen velkomstdrink. Ej heller nogen point.

Ibis Budget Antwerpen
Indgang til hotellet

Værelse

Ved et budget hotel er det selvfølgeligt klart at du ikke skal forvente nogen luksus. Værelset var rent og sobert indrettet. Lettere dateret med limegrønne farver.

Der var ikke rigtig et separat badeværelse, håndvasken var i værelset. Brusebad og toilettet var dog i et separat rum.
To-persons sengen var dejlig. Det var også et plus at der var meget stille om natten. Værelset var næsten helt lydisoleret. Dejligt for en gang skyld uden små elefanter på gangen.

Værelserne kan bestilles fra €45, – og hvis du er medlem af Le Club Accor Hotels kan du få rabat som kan løbe op på hele 10%.

Ibis Budget Antwerpen
Det basic men rene værelse

Konklusion

Billigt hotel med en god placering i midtbyen i Antwerpen. Helt klart en anbefaling hvis du ikke vil bruge for mange penge på at overnatte. Værelserne er rene og pæne. Personalet er venligt og gode til at hjælpe. Du skal dog ikke forvente nogen luksus.

Ibis Budget Antwerpen
“Badeværelse” midt i værelset

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Tamara Baars fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Placeret tæt på hovedbanegården i Antwerpen og midtbyen
- Budget hotel der kan fås til få penge
- Venligt personale

Cons

- Forvent ingen luksus
- Værelserne lettere dateret i limegrønt
- Håndvask i selve værelse

Stjerner

Service

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Toplokation til få penge. Perfekt til en weekendudflugt. Har du ikke så mange penge til at overnatte for, er dette hotel helt klart en anbefaling.

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *