Anmeldelse: Ibis Styles Roma Art Noba

Ibis Styles Roma Art Noba

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For et par måneder siden, besøgte jeg Rom, en by der længe har stået på min ønskeseddel. Jeg boede to nætter på det fornyeligt åbnede Ibis Styles Roma Art Noba hotel.

Hvis du kan lide en byferie, kan Rom absolut anbefales. Byen har så meget at byde på, du kommer ikke til at få nok. Det er ligesom et stort levende museum.

I de to dage jeg var der, kunne jeg slet ikke nå at se det hele. Højdepunkterne var helt klart Trevi springvandet, Collosseum, Vatikanet, og gelato. Hvis du kan lide is, er du kommet til det rette sted. Og ikke kun isen er fantastisk, alt mad er herlig. Godt jeg ikke bor der, jeg ville veje et halvt ton på ingen tid!

Beliggenhed Ibis Styles Roma Art Noba

Ibis Styles Roma Art Noba ligger lidt udenfor bycentret, men kan nemt nås med offentlig transport og bil. Personligt ville jeg dog ikke tage bilen med ind i byen. Hvis der er noget de ikke kan finde ud af her, så er det at køre bil. Du skal virkelig se dig for når du krydser gaden. Lige rundt om hjørnet fra hotellet, ligger Nomentana banegården. Derfra kan du tage toget til Fiumicino lufthavnen. Turen tager omkring 45 minutter.

Foran indgangen ligger et busstoppested, hvorfra busser kører direkte til midtbyen. Hotellets personale var hjælpsom med at hjælpe med at forklare hvilken linien jeg skulle tage. Jeg var alene på tur, og har ikke den bedste retningssans.

Ibis Styles Roma Art Noba
Ibis Styles Roma Art Noba

Check ind

Jeg ankom omkring kl. 11 ved det fornyeligt åbnede hotel. De var stadig i gang med at hænge Ibis Styles logoer op. Check ind er normalt fra kl. 14:00, men mit værelse var allerede klar. Det gjorde at jeg kunne friske lidt op inden jeg tog i byen.

Personalet var super venlig, meget hjælpsom. Jeg kunne spørge dem om alt mulig og intet var for mærkelig at svare på.

Værelse

Jeg havde bestilt et en-personsværelse. Værelset havde en dejlig seng med boxmadras og et fint badeværelse. Perfekt hvis du bor her alene. Der var også en lille altan, dejligt om sommeren med et glas limoncello. Jeg havde bestilt værelset direkte gennem Accor Hotels. Som medlem af Accor’s loyalitetsprogram Le Club, fik jeg også en smule rabat og tjente nogle point.

Værelserne kan bestilles fra €80,-. Morgenmad er inkluderet i prisen. Der er et stort udvalg til morgenmadsbuffetten. Fra frisk frugt, lækkert brød, og italienske Biscotti’s. Der er forskellige typer værelser at vælge imellem, fra en-personsværelser til familieværelser.

Ibis Styles Roma Art Noba
Dejlig enpersonsseng
Ibis Styles Roma Art Noba
Lille men velplejet værelse

Konklusion

Dejligt hotel, ikke langt fra centrum. Personalet er super venlig. Leder du efter et hotel i Rom, som ikke er alt for dyrt, men er stilfuldt indrettet, kan Ibis Styles Roma Art Noba anbefales. I det hele taget kan Rom anbefales, især for en kort byudflugt. Jeg vil klart komme igen. Jeg nåede slet ikke at se det hele, og som man siger, hvis du kaster en mønt i Trevi springvandet, kan du ikke kun ønske noget, du kommer også tilbage til byen.

Trevi springvand

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Tamara Baars fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Super venlig personale
- Flotte, nye værelser
- Udvalg af værelsestyper
- Kan nemt nås med offentlig transport
- Morgenmad inkluderet i prisen

Cons

- Ikke i centrum

Stjerner

Service

Værelse

Facliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Flot, nyt hotel med venlig personale. Nemt at nå med offentlig transport og bil. Morgenmad inkluderet i prisen. Anbefalet for en kort citytrip til Rom.

4.3

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *