Gol udvider samarbejde med KLM-Air France til Norden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Gol er et brasiliansk lavprisselskab, som nok ikke er så kendt på disse kanter. Det kan måske ændres når Gol udvider deres samarbejde med KLM-Air France til blandt andet Danmark.

Gol Linhas Aéreas Inteligentes, som er selskabets fulde navn, er et relativt ungt selskab. Den første flyvning var i 2001, fra  Brasília til São Paulo. Selskabet har en flåde udelukkende bestående af Boeing 737 fly og er det største lavprisselskab i Sydamerika. Nu hvor Gol udvider samarbejdet med KLM-Air France, bliver det nemmere at nå Gol’s 51 destinationer i Brasilien og 12 i tilstødende lande fra Danmark.

Nye codeshare ruter

For Danmark betyder det, at Gol kan sætte deres flynummer på KLM’s flyvninger fra Amsterdam til Aalborg, Billund og København. Det gælder også for Air France’s ruter fra Paris CDG til Billund og København.

Codeshare udvidelsen koncentrerer sig på Norden. Udover ruterne til Danmark, kan vores nordlige naboer også glæde sig over codeshare ruter fra Amsterdam til Aalesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Sandefjord, Stavanger, og Trondheim. Fra Paris også til Oslo.

Udenfor Norden, omfatter samarbejdet Dublin fra både Amsterdam og Paris, og Warsaw via Paris.

Et KLM flynummer kommer også til at ses på Gol’s ruter fra Rio de Janeiro Galeao og Sao Paulo Guarulhos til Montevideo i Uruguay.

Flying Blue

Gol er ikke medlem af en alliance. Du får derfor heller ikke de fordele du er vandt til, hvis du har elite status hos KLM, Air France, eller en af deres Skyteam partnere. Det er dog muligt at tjene og betale med Flying Blue miles til Gol flyvninger.

Har du fløjet med Gol? Del dine erfaringer i vores forum.

 

Hovedbillede (c) Luis ArgerichHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *