Anmeldelse: Lufthansa short haul Economy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fleste flyver i Economy når det er short haul i Europa. Derfor har vi ogås løbende anmeldelser af dette på tværs af flyselskaberne. Vi anmelder i denne anmeldese Lufthansa fra Göteborg og til Frankfurt.

InsideFlyer har atter engang været ude og teste et økonomiklasse produkt hos et af Europas helst store luftfartsselskaber. Denne gang skal vi kigge nærmere på tyske Lufthansa, og hvordan er det egentlig at flyve på økonomiklassen hos den tyske luftfartsgigant? Dette kigger vi nærmere på i denne anmeldelse.

Ankomsten til Göteborg og check-in

Vi ankom egentlig til Göteborg fredag med båden fra Frederikshavn, og efter en nat i en hytte i fortstadsbyen Hindås ved Göteborg, var det nu tid til at tage i Lufthavnen. Check-in forgik online og herfra fik vi boardingkort til hele turen fra Göteborg og til Lima. Dejlig praktisk når man nu skulle på langdistance, og vi var på ingen gang 10 minutter gået fra bussen og ind i Landvetters transitområde.

En hurtig kop kaffe og en kanel bulla fra Pressbyrån, inden security blev passeret, er næsten et must i Sverige: Foto: André Jørgensen

Efter cirka 3½ time i Göteborg Landvetter lufthavnen, med blandt andet et besøg i SAS lounge, var det nu tid til at boarde dagens første flyvning.

Flyet D-AIUI på rute LH817, afgik fra Göteborg på slottid og kort efter var vi i luften. Afgang var estimeret til kl 14.55.

Selve flyvningen

Selve flyvningen fra Göteborg startede med voldsom turbolens. Allerede på lufthavnens startbane var der slinger under takeoffen og alt rystede frem og tilbage. Denne proces fortsatte et godt stykke op i luften, hvor vinden blev mere vindstille og det klarede op.

Hvordan er sæderne så ombord hos Lufthansa? Jo sædekomforten ved Lufthansa er næsten i overensstemmelse med det man kender fra SAS, så rimelig benplads og god sædekvalitet. Derudover har Lufthansa i modsætning til SAS ikke USB ladestik på sine Airbus A320 fly.

Vi havde på dagens flyvning fået en række for os selv, og hva er det nu man siger når man får en række for sig selv på et fly? Så skal det jo udnyttes, og det blev det da også ved at smække benene op, ja. Også bare nyde flyvningen.

Servering ombord hos Lufthansa

Hos Lufthansa finder man i modsætning til lillebror hos Brussels Airlines fortsat servering ombord på selskabets flyvninger.

Læs mere her: Med Brussels Airlines fra Rom til Brussels

Hos Lufthansa servicere man sine rejsende gæster på Economy Class, med en flaske kold Aqua D’or, og et stykke lille stykke chokolade der er formet med et Lufthansas logo.

Det at man får en flaske vand ombord hos Lufthansa betyder man slipper for at købe en flaske med netop vand med fra lufthavnen inden ens flyvning.

Foruden forplejningen i form af et stykke chokolade, samt en flaske vand kommer Lufthansa ligesom mange andre selskaber nu om dage også igennem med selskabets salgsvogn. Fra Lufthansas salgsvogn kan man købe diverse varme og kolde retter, kaffe eller lidt sødt til ganen i form af slik, kage og chokolade fra andre producenter end den Lufthansa selv får produceret.

Lufthansa chokolade og vand. Foto: André Jørgensen

Professionelisme hos Lufthansa

Allerede fra man træder ombord føler man sig velkommen. Vi fløj med Lufthansa fra Göteborg og til Frankfurt, og igen fra Frankfurt og til London Heathrow. På begge flyvninger blev vi mødt af venlighed og professionelt personale.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Behageligt og professionelt kabinepersonale
+ Servering ombord hos Lufthansa i Economy
+ Afgang til tiden trods forsinket ankomst
+ Rent og velholdt fly

Cons

- Ingen USB ladning til elektronik udover på Businessclass

Komfort

Mad/drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

En flyvning med Lufthansa er ofte en oplevelse af et standardprodukt som leveres hver gang uden ændring. Du får service og en professionelt besætning og du ved hvad du kan forvente. Du får du basis servering af lidt at drikke. Vi startede vores rejse til Peru med 2 flyvninger med Lufthansa. Jeg rejser gerne med Lufthansa på kortdistance igen.

3.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *