Anmeldelse: Melia Luxembourg – The Level

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi havde et rigtigt fint ophold på Melia Luxembourg. Vi var meget tilfredse med værelset, servicen og den høje kvalitet i loungen.

Melia kæden har mere end 350 hoteller i 40 forskellige lande. Et af kædens hoteller er Melia Luxembourg. Et 4 stjernet hotel, der åbnede for 9 år siden. Det ligger lige ved siden af koncerthallen Philharmonie, Museum of Modern Art og kongrescenteret, hvilket betyder at du også kan komme til Melia Luxembourg med offentlig transport. Sporvognen stopper lige foran Philharmonie. På den anden side af gaden er også en parkeringsplads, men det koster 30 euro at holde der hver dag, hvilket ikke ligefrem er billigt.

Vores reservation var meget spontan. Da vi gerne ville have adgang til hotellets lounge, reserverede vi business class værelser med lounge adgang. Værelserne og loungen ligger i den del af hotellet, der kaldes “The Level”.

I andre hotelkæder som for eksempel Hilton eller Marriott ville etagerne med de gode værelser og loungen blive benævnt “Club” eller “Executive”

The Level værelset

Vores værelse var omkring 25 kvadretmeter og en rigtig fin udsigt over Luxembourg by.

Den store seng – king size

 

Skrivebordet
Hotellets brevpapir
Badeværelset
Badeværelset
Kaffemaskinen
Velkomstgaven

The Level Lounge

Loungen er placeret i stueetagen lige ved siden af restauranten og baren. Dette var rigtigt velovervejet, for så kan medarbejderne i restauranten og baren også tage sig af loungen.

 

Loungen
Loungen
Loungen

Omkring spisetid kan man få varme og kolde snacks. Maden kunne nydes med både alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer. Den øvrige del af dagen kunne man forsyne sig med kaffe og te samt et pænt udvalg af ikke alkoholiske drikkevarer.

Loungens menukort
Loungens menukort

Drikkevarerne kunne bestilles hos restaurantens tjenere. Rødvinen er god.

Varme snacks
Kolde snacks
Kolde snacks
Kolde snacks
Desserter
Desserter

Te og kaffe

Både maden og drikkevarerne var af høj kvalitet. Betjeningen var yderst venlig og serviceminded. Det eneste lille minus var den tilbudte kaffe og te. Her skulle man nok have valgt en rigtig automat, der kunne brygge forskellige kvalitetsdrikke. Personligt synes jeg ikke, at en Nespressomaskine giver det niveau, som man gerne skulle have i hotellets lounge

.

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten levet helt op til vores forventninger, selvom der var mange gæster i restauranten. Personalet var meget professionelle, og jeg vil specielt fremhæve kokken, der tilberedte æg og omeletter. Han bevarede roen og have de fulde overblik.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er skrevet af Marco og oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

 

Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Morgenmad

Service

Lounge

Value for Money

Generel Vurdering

Konklusion

Vi havde et godt ophold på hotellet i Luxembourg, hvor vi fik slappet af. The Level giver en rigtig fin service og vi kommer gerne tilbage til det samme værelse

4.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *