Anmeldelse: Novotel London Greenwich

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den franske Accor gruppe har et stort udvalg af hoteller i London. Under et besøg boede vi fornyeligt på Novotel London Greenwich.

Selvom det er en del af den britiske hovedstad, virker Greenwich som en lille landsby. Det ligger lidt afsondret fra resten af byen i et sving i Thamesfloden og giver dermed en lidt mere intim fornemmelse. Det er heller ikke så nemt at nå til bydelen med offentlig transport. Man kan tage toget eller DLR, Docklands Light Rail. Novotel London Greenwich hoteller ligger tæt på Greenwich banegård. Fra Heathrow tager det hurtigt en time at komme hertil. Fra Gatwick, og ikke mindst London City lufthavnen, tager det væsentlig mindre tid. I nærheden af hotellet kan man finde nogle hyggelige, typiske engelske pubs og behagelige restauranter. Også turistattraktionerne i Greenwich er i gåafstand.

London Greenwich
Hele området udstråler “britishness”

Hotellets lobby er fornyeligt blevet renoveret og har blandt andet et hyggeligt siddehjørne. Lidt længere nede går man direkte fra lobbyen ind i baren og restauranten.

Part of the elite

Jeg havde brugt Accor’s online check-in og ved ankomsten lå min nøgle allerede og ventede på mig i receptionen. Kudos til personalet ved receptionen. Begge damer der hjalp mig ved check ind var yderst venlige. Eftersom jeg har platinum status i Accor fik jeg en opgradering til et executive værelse, en voucher til en drink i baren og jeg blev spurgt om jeg ville have en sen check ud. Altid rart når ens status bliver anerkendt.

Værelset var indrettet med møblerne efter den seneste Novotel standard. En komfortabel seng med både hårde og bløde puder, en sofa som også kunne bruges som seng samt et skrivebord.

Novotel London Greenwich

En sjov detalje er at der ved stikkontakten også har 2 USB opladningsudtag. På skrivebordet er der også et bluetooth musikanlæg, så man kan spille sin egen musik.

Novotel London Greenwich

På badeværelset er der udover et karbad, også en adskildt brusekabine. Som badprodukter var der kun sæbe, shampoo og body wash. Ingen bodyscrub eller lotion som jeg tidligere har set på Novotel hoteller.

Novotel London Greenwich

Den største forskel mellem et standard værelse og dette executive værelse, er at der er en Nespresso maskine på værelset, for at gøre min indre George Clooney glad, og jeg fik en badekåbe og et par tøfler.

Novotel London Greenwich
what else…

Faciliteter

Morgenmaden var fin, men heller ikke mere end det. Det der skuffede mig var at kaffen blev serveret fra store termoflasker. Selv i mange Ibis hoteller er der en maskine der kan lave cappuccino eller en latte. I et Novotel, som trods alt er et 4-stjerne hotel, skulle man forvente det samme. Man kan bestille en kontinental eller English breakfast. Man skal ikke forvente en pandekage eller omelet.

Novotel London Greenwich
Cholesterol bombe

På første sal findes der et fitness center. Det var uden tvivl det bedst udstyrede fitness center som jeg har set på et Novotel. Der var enda et dampbad. Hvis du vil arbejde på dit fysiske velbefindende under et ophold, bliver du helt sikkert tilfredsstillet her.

Om aftenen gik jeg ned til lobbybaren for at bruge min drinksvoucher. Der står på voucheren at man den kun kan anvendes til husets vin, men, og det har jeg oplevet flere gange på hoteller i London, personalet tilbød at jeg kunne vælge hvilken som helst vin fra kortet. Jeg valgte en god chilensk siraz. Og blev hængende i baren for et glas og en lille bid mere…

Som det skal være

På Novotel London Greenwich får man lige det man kan forvente af et Novotel. Et fint ophold, uden for meget frås. Det yderst venlige personale og anerkendelsen af ens status er en ekstra bonus. Eftersom det ligger lidt fjernt fra byen, er det en af de muligheder af Accor gruppen i London der er lidt mere venlige mod pengepungen. Vi betalte €108 per nat. I den samme periode skulle man for eksempel betale €220 per nat på Ibis Euston, som ligger tæt på Saint Pancras banegården.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nl

Overblik

Udgivelsesdato

07/12/2016

Pros

+ varm velkomst
+ anerkendelse af status
+ veludstyret gym

Cons

- lidt langt udenfor byen
- morgenmaden kunne være bedre

Service

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Et behageligt Novotel man kan betale sig fra, i kort afstand fra London's centrum i det hyggelige Greenwich

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *