Se eksklusive rejsemål og verdens smukkeste gemmesteder her

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her i det vinterkolde Danmark er det let at drømme sig til sydlige og varmere himmelstrøg til ekslusive rejsemål. Drømmene kan let få vinger og flyve afsted, og i denne artikel vil vi hjælpe dig med inspirationen.

Kort før jul modtog jeg en rejsebog med 400 sider med eksklusive rejsemål og verdens smukkeste gemmesteder. Det er en ny bog udgivet af Blixen Tours og hedder “Blixen Tours Platinum”. Den indeholder rigtigt mange billeder og beskrivelser på alt fra rejser til Maldiverne, Mauritius og til safarirejser i Afrika.

Rejser til Maldiverne

At rejse til Maldiverne er lettere end du tro. Det er faktisk muligt at flyve til Maldiverne med kun et stop fra Danmark. Et eksempel på dette er via London, og så med SriLankan Airlines direkte til Male, som er hovedlufthavnen på Maldiverne. Fra Male er det ofte en vandflyer, som tager dig det sidste stykke til den ø eller atol, som dit hotel eller resort ligger på. En tur med vandfly giver også nogle fantantiske muligheder for at se hvor flot Maldiverne er i lav højde.

På Maldiverne finder du hoteller og resorts af høj kvalitet og luksus. Et eksempel på dette er Kandolhu Island, hvor du får en intim ø-ferie og der er eget husrev, så vil du dykke eller snorkle er dette også ligetil.

 

This slideshow requires JavaScript.

På dette resort vil du kunne opleve at være helt alene på den hvide sandstrand eller slappe af fra din villa med endless pool.

Du kan læse mere om rejser til Maldiverne her.

Rejser til Mauritius

At rejse til Mauritius er, på samme måde som Maldiverne, ikke så besværligt mere. Du kan flyve fra København med for eksempel Emirates via Dubai.  Dette gør at du kun med et enkelt stop kan komme til Mauritius. At flyve med Emirates vil gøre starten på ferien optimal, da de på alle klasser tilbyder gode sæder og god service. Du vil også flyve fra København til Dubai, og videre til Mauritius, med et af deres nye Airbus A380 fly. Vælger du at flyve Business Class, så er du helt sikker på at få en fantastisk oplevelse.

Et af de eksklusive og elegante hoteller på Mauritius er Heritage Le Telfair. Dette er et elegant kolonistilshotel for virkelige livsnydere. Det er smukt beliggende på den naturskønne sydlige del af Mauritius i området Bel Ombre. Dette var engang hjemsted for en sukkerplantage. Der er også gode muligheder for golfspillere på en af de mange golfbaner i området.

This slideshow requires JavaScript.

Du kan læse mere om rejser til Mauritius her.

Safarirejser til Afrika

Mange drømmer om at komme på en safarirejser til Afrika og se “The Big Five”, som er den afrikanske løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard. På en samlet safarirejser kan du have en rejse i luksus og bo supergodt, samt komme ud på daglige safariturer og se den vilde natur og liv på tætteste hold.

Sov i luksus under åben himmel og være tæt på naturen og fald i søvn under en stjernehimmel.
Sov i luksus under åben himmel og være tæt på naturen og fald i søvn under en stjernehimmel.

En safarirejse til for eksempel Kenya kan også kombineres med en tur til Zanzibar. På denne måde vil du kunne opleve begge dele på en og samme rejse.

Du kan læse mere om safarirejser til Afrika her.

Optjen bonuspoint og udnyt status

Kan man tage til de eksklusive rejsemål og verdens smukkeste gemmesteder og forsat optjene bonuspoint? Ja – det kan du sagtens og det er en af de centrale tanker for denne artikel.

Du kan optjene både bonuspoint på din flyrejse og på selve opholdet.

Når du planlægger flyrejsen sammen med rejsebureauet eller alene, så skal du tænke på at flyve med dit primære flyselskab eller et selskab i samme alliance (for eksempel Star Alliance, Oneworld eller SkyTeam). På den måde sikre du dig, at du kan optjene point til din medlemskonto, som du senere kan bruge til gratis bonusbilletter eller opgradering til en bedre kabine. Det kunne være fra en plads i økonomi og op til Business Class.

Optjening af bonuspoint kan også ske på selve opholdet. Der kan du optjene bonuspoint på det hotel du vælger og dermed ind i den kæde, som hotellet er en del af.

Der er mange muligheder, men følgende kæder har hoteller eller resorts, som er ganske eksklusive og en fornøjelse at bo på:

  • Park Hyatt
  • Hilton Hotels
  • Starwood Hotels & Marriott (er blevet til et selskab under Marriott)

Dertil er der også den fordel at har du høj status i et af disse hotelprogrammer, så får du ofte også ganske gode fordele, når du bor på disse luksus hoteller og resorts. Det kunne være opgradering af værelse eller gratis morgenmad.

Park Hyatt

Du kan for eksempel bo på Park Hyatt Maldiverne og optjene bonuspoint til deres bonusprogram Hyatt Gold Passport.

 

Stranden på Park Hyatt Maldiverne.
Stranden og pool området på Park Hyatt Maldiverne.

Park Hyatt Maldiverne er meget esklusivt og tilbyder en oplevelse i verdensklasse. Det er også muligt at opleve dykning i verdensklasse.

Læs mere om Park Hyatt Maldiverne her.

Hilton Hotels

Hvis du ønsker at optjene bonuspoint inden for Hilton Honors programmet, så er det måske Seychellerne du skal rejse hen til.

Endless pool på Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa.
Endless pool på Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa.

På Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa kan du opleve hvad Ian Flemming lod sig inspirere af, da han efter flere ophold på Northolme, skrev bogen ”For Your Eyes Only”.

Læs mere om dette Hilton resort her.

Starwood Hotels & Marriott

Starwood Hotels og Marriott slog sig sammen i et stort opkøb sidste år. Dette har nu givet verdens største hotelkæde. Deres to bonusprogrammer er i øjeblikket ved at blive slået sammen til et – og dette giver også fordele på disse ophold.

Udsigt fra et Junior Suite på St. Regis Mauritius Resort.
Udsigt fra et Junior Suite på St. Regis Mauritius Resort.

En mulighed er på Mauritius og hedder St. Regis Mauritius Resort. Dette hotel er en del af Starwood/Marriott kæden og dermed kan du optjene bonuspoint og bruge dine fordele, hvis du har høj status i deres bonusprogram.

Hotellet har kig til syn til Le Morne Mountain, som er på UNESCOs verdensarvsliste, og kun et stenkast fra nogle af de bedste kitesurfing og dykkerspots i verden.

Læs mere om St. Regis Mauritius Resort her.

Skal du afsted?

Vi kan bestemt afslører at vi også fik drømmene til at flyve ved at kigge bogen igennem. Vi blev bestemt inspireret til at kigge nærmere på rejser til sydlige og varmere himmelstrøg. Især når der kigges ud af vinduet og det er minusgrader og snevejr.

Den 400 siders store bog Blixen Tours Platinum, som er fyldt med billieder fra eksklusive rejsemål og verdens smukkeste gemmesteder.
Den 400 siders store bog Blixen Tours Platinum, er fyldt med billieder fra eksklusive rejsemål og verdens smukkeste gemmesteder.

Hvis du selv vil have bogen liggende på dit bord, så kan den købes her. Du kan også se den online her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *