Rejsemesse for Kvalitetsrejser 2017 starter i dag – tag med og bliv inspireret

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her i den sidste weekend af efterårsferien, kan du søge inspiration til næste års ferie – og samle informationer om de mange forskellige rejsemål fra hele verden, der bliver præsenteret på årets rejsemesse for kvalitetsrejser.

På rejsemessen, som er den 21. og 22. oktober mellem 10.00 og 17.00, præsenterer garvede rejseledere og specialister 90 forskellige foredrag om rejsemål i hele verden. Alle foredrag varer 30 minutter – og holdes parallelt i 6 forskellige foredragssale. Derfor anbefaler vi, at du hjemmefra vælger de foredrag, der har din interesse.

En samlet oversigt med en appetitvækker til de enkelte præsentationer og tidsplan kan du finde her: http://vagabond.info/messen/rejse-foredrag/

Over 100 stande at kigge på

På over 100 stande er der mulighed for at besøge omkring 20 turistbureauer fra forskellige lande i Europa, Mellemamerika, Caribien, Afrika, Asien og Mellemøsten. Derudover vil du kunne møde et stort antal danske rejsebureauer, som arrangerer ture til hele verden. På messen kan du møde både de større kendte rejsebureauer såvel som mindre bureauer, der har specialiseret sig i en niche på markedet. En samlet oversigt over udstillerne kan findes her:

http://vagabond.info/messen/udstiller-oversigt/

Udover rejser er der også mulighed for at smage og købe på god mad og drikke.
Udover rejser er der også mulighed for at smage og købe på god mad og drikke (foto: Vagabond)

Mange specialtilbud og inspiration at finde på messen

Mange af udstillerne har et specialtilbud på messen, hvor du typisk kan få 500 kroner i rabat på udvalgte rejser. Andre har konkurrencer, hvor du kan vinde din drømmerejse. Alle tilbud og konkurrencer er præsenteret her:

Du vil med garanti kunne finde information og inspiration til din drømmerejse, uanset om du selv vil arrangere hele turen eller du er på udkik efter et rejsebureau, der enten kan levere en pakkeløsning eller en skræddersyet rejse.

Køb billetten på forhånd og spar 50%

Hvis du køber billetten på forhånd, koster det mindre end en biografbillet, blot 60 kroner. Billetten købes her http://billetter.vagabond.info/?u=vagabondinfo

Du kan også betale ved indgangen, hvor du så må slippe 120 kroner.

Du kan også læse på vores forum om hvordan du kan slippe endnu billigere ind til messen – se mere her.

Hvor ligger Øksnehallen?

Halmtorvet 11,
1700 København V,
www.oeksnehallen.dk

Se her en video fra tidligere års messe og bliv inspireret til at tage afsted

Ekstra inspiration til luksusrejsen kan ses her

Vi har tiligere lavet en artikel om luksusrejser til rejser til Maldiverne, Mauritius og til safarirejser i Afrika. Se beskrivelerne her, samt muligheden for at læse i bogen Blixen Tours Platinum, som er 400 sider proppet med billeder og beskrivelser af lækre destinationer.

Læs mere her

Blixen Tours er også på rejsemessen. Du finder dem på stand 98 og 108.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *