Antalya i Tyrkiet giver masser af muligheder for børnefamilien og det er billigt lige nu

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Antalya er en af de mest besøgte byer i verden, og det er selvfølgelig ingen tilfældighed. Voksne og børn, der elsker hav, sand, sol og varieret natur kan finde mange muligheder i Antalya. Der er en 640 kilometer lang kystlinje ved Middelhavet, og eventyr venter i Taurusbjergene, der omgiver byen.

Overalt i og omkring Antalya er der mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter, bådture eller forlystelsesparker. Her er de bedste tips til familieferier eller blot til dig, der har et barnligt sind.

Læs mere: Du kommer langt for pengene i Tyrkiet lige nu

Som vi skrev i sidste uge, så er Tyrkiet bestemt et godt land at besøge. Det er varmt og solrigt, men meget centralt, så er den tyrkiske lira faldet meget i værdi. Så du kommer ganske langt for dine penge. Det har vi skrevet lidt om i denne artikel.

Antalya akvarium

Antalya Aquarium. Foto: Det tyrkiske kultur- og turismekontor i Stockholm

Antalya Aquarium, som ligger i en ikonisk bygning på Konyaaltı-stranden, har tusindvis af arter af forskellige havdyr og lover inspiration, underholdning og uddannelse på én gang. Akvariet har 40 temaakvarier og verdens længste akvarietunnel i glas på 131 meter. Der er også mulighed for at kaste snebolde efter hinanden i Snow World og Ice Museum. Du kan også besøge nogle af verdens mest giftige, farverige og interessante arter i det tropiske krybdyrhus Wild Park. For dem, der stadig har energi tilbage at komme af med, kan du sejle på verdenshavene ved hjælp af multidimensionel filmteknologi i Oceanride XD Cinema. 

The Land of Legends Theme Park and Hotel

The Land of Legends – Foto: tyrkiske kultur- og turismekontor i Stockholm

Hvem ønsker ikke at bo midt i et kæmpe forlystelses- og vandland!? Land of Legends er en eventyrlig park i Belek, 40 km øst for Antalya. Her kan du dykke ned ad skøre vandrutsjebaner, køre i betagende rutsjebaner, teste adrenalinfyldte attraktioner og få mulighed for at svømme med delfiner. Børnerutschebanen Zippy Zappy Coaster er velegnet til de mindste, mens Happy Carousel er en klassisk karrusel, der tager det nostalgiske tilbage i tiden – her er der kort sagt noget for alle børn mellem 0 og 100 år.

Antalya Toy Museum

Antalya Legetøjsmuseum. Antalya Aquarium. Foto: Det tyrkiske kultur- og turismekontor i Stockholm

Dette er ikke bare et museum, det er en rejse tilbage i tiden, og spørgsmålet er, om museet virkelig er det sjoveste for forældre eller børn… Antalya Legetøjsmuseum åbner dørene til en eventyrverden, men det er også en nostalgitur – her er legetøj, der er over 150 år gammelt og masser af klassikere fra hele verden. Udstillingen rummer knap 3.000 legetøj fra perioden mellem 1860’erne og 1980’erne. Det er værd at vente et par timer på et par flashbacks.

Denizim Park Hesteklub

Benyt lejligheden til at tage en ridetime med dine børn! Denizim Park er en rideskole i Antalya, hvor du kan tage privattimer. Kurser er tilgængelige fra begyndere til professionelt niveau. For mere avancerede ryttere er der mulighed for at deltage i en hestesafari i skoven og naturen i området. Denzim Park tilbyder også andre aktiviteter, såsom bueskydning eller drejning.

Dinopark

Dinopark ved Antalya. Antalya Aquarium. Foto: Det tyrkiske kultur- og turismekontor i Stockholm

Dinopark er en 30 hektar stor park med dinosaur-tema i en skyggefuld fyrreskov i Kemer-distriktet i Antalya. Her kan du lære om dinosaurerne og deres tider på en underholdende og informativ måde. Men pas på – det er let at tro, at de naturtro modeller af de gamle dyr er i live… Derudover er der en række aktiviteter at deltage i, såsom vandrestier, klatrevæg, 7D-biograf, opdagelse af fossiler, ponyridning, billardspil , håndværksværksteder og meget mere.

Ters Ev på hovedet hus

Kan du ikke få nok af Lisebergs omvendte hus? Så er dette noget for dig! Ters Ev ligner et almindeligt boligbyggeri – med den forskel, at alt er på hovedet. Ters Ev ligger i Lara-Kundu-regionen omkring 20 km øst for Antalyas centrum.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *