Rutenyhed: Med British Airways kan du nu flyve til Seychellerne året rundt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Seychellerne er en smuk perle i det Indiske Ocean og det perfekte sted for eventyrlige rejser. Nu kan du flyve til paradisøerne med British Airways året rundt – både med economy eller eksklusive first class-billetter.

Den 25. marts landede det første British Airways fly på landingsbanen i Mahé International Airport på Seychellerne, og det betyder, at kunder nu kan flyve direkte til en af de mest eftertragtede feriedestinationer i verden fra Heathrows Terminal 5. British Airways er det eneste flyselskab, der har en direkte forbindelse fra Storbritannien, og samtidig passer afgangene godt fra Københavns Lufthavn.

Flyet og kabinen

Turen til dette ferieparadis bliver med British Airways nyeste maskiner, Boeing 787-9 Dreamliner med fire kabiner:

  • World Traveller (economy)
  • World Traveller Plus (premium economy)
  • Club World (business class)
  • First Class

Et ferieparadis

Med sin placering midt i det Indiske Ocean er Seychellerne berømt for at være et af de mest idylliske steder på jorden. Øerne tilbyder de perfekte rammer for romantiske bryllupsrejser og fantastiske familieferier med sine verdensberømte strande, krystalklare vand og farverige koralrev.

Et af de mange koralrev på Seychellerne.

Flyene afgår onsdag og lørdag, og ruten er planlagt med henblik på at tilgodese bryllupsrejsende og feriegæster, der har lyst til at udforske øerne i mere end en uge og booke 10 overnatninger, så de får det hele med.

Richard Tams, talsmand fra British Airways, der fløj på den allerførste flyvning siger om Seychellerne:

Seychellerne bliver kaldt ’landet af evig sommer’, og ruten har været meget populær blandt vores fritidskunder, hvorfor vi er glade for at begynde at betjene denne destination hele året rundt.

Afgange fra Danmark

Den hurtigste flyvning mellem København og Seychellerne varer 15 timer og 35 minutter med British Airways nye rute via Heathrow. Hjemturen fra Seychellerne til København kan klares på 14 timer og 55 minutter. Du kan også flyve fra Billund til Seychellerne med et enkelt stop i Heathrow, denne tur tager 18 timer og 5 minutter ud og 27 timer og 25 minutter hjem.

Om Seychellerne

  • Seychellerne består af 115 individuelle øer
  • De to største øer er Mahé og Praslin
  • Højsæson er maj til november
  • Den gennemsnitlige temperatur i maj er 30 grader
  • Tidsforskellen er GMT +4

Du kan læse lidt om nogle udvalgte luksus hoteller på Seychellerne her.

Alle billederne er taget af British Airways.

Lækre strande er der mange af på Seychellerne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *