Bonustip: Få gratis flybilletter når du køber måltidskasser fra RetNemt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu har du muligheden for at optjene CashPoints fra Norwegian Reward når du køber måltidskasser ved RetNemt. CashPoints som kan bruges til gratis flybilletter.

RetNemt Måltidskasser giver dig du skal bruge til et lækkert, hjemmelavet aftensmåltid, som bliver bragt til døren. Du kan selv vælge næste uges madplan ud fra 10 nemme retter, samt at vælge hvor mange portioner og dage I vil have mad til.  Så leverer RetNemt alle ingredienser og råvarer, samt en let tilgængelig opskrift, der kan laves på 30 minutter.

Det som gør dette til et godt bonustip er, at du får 250 CashPoints ved dit første køb, samt at der gratis fragt. Så du kan reelt spise gratis to gange (hvis I er to voksne og et barn), da værdien i CashPoints kan være højere end prisen for de to måltidskasser, som du kan købe.

Du optjener følgende ved at bruge RetNemt

  • 250 CashPoints ved første levering som ny kunde
  • 2 % CashPoints ved hver ordre efterfølgende
  • Yderligere 1 % CashPoints ved betaling med Bank Norwegian VISA kort (tilmeld dig her)

Er du endnu ikke medlem af Norwegian Reward, så kan du tilmelde dig gratis her – det er din start på at rejse gratis på den nemme måde.

Er du endnu ikke medlem er Bank Norwegian så kan du læse mere om det her og tilmelde Bank Norwegian VISA kortet her (som er helt gratis)

Du bestiller på denne måde

følgende side kan du finde tilbuddet. Ved at klikke på “Bestil nu på Retnemt.dk”, så bliver du sendt videre over til registreringssiden. Der er det vigtigt at du får indtastet dit Norwegian Reward medlemsnummer, da dette giver dig de 250 CashPoints for dit første køb.

Det er på dette trin du indtaster dit Norwegian Reward medlemsnummer.

 

Når du klikker på “Tilmeld dig nu”, så ledes du over på RetNemt hjemmesiden, hvor du færdiggøre dine valg.

Fakta om RetNemt

RetNemt Måltidskasser leverer alt du skal bruge til familiens hjemmelavede aftensmad. Du får lækre råvarer i afmålte mængder samt en let tilgængeligopskrift, der kan laves på 30 minutter. Du vælger selv hvilke retter I vil have leveret og hvor mange dage om ugen I vil have mad til.

På Retnemt.dk kan du bestille dine måltidskasser, og dermed slippe for besværlige indkøb, kedelige madplaner og mad familien ikke kan lide. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte RetNemt Måltidskassers kundeservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *