Rejse Deal: 3 timers udsalg med Norwegian (kun onsdag)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Frem til klokken 13:00 i dag onsdag, så kan du komme billigt til Berlin. Der er priser fra 199,- kroner.

Der er kun denne ene destination, men vi syntes det er en rejse deal, da det er for rejser i april, maj og juni måned. Det kan give dig en god forårsferie eller forlænget weekenden i en af de mest spændende byer i Europa.

Du finder priserne her:

 

Brug kampagnekoden: BerlinSALE
Bestil i dag d. 28. marts kl. 10:00 – 13:00
Rejs mellem 1. april og 14. juni 2018

 

Bestil billigst muligt

Det er ofte således at du kan få billetterne en smule billigere ved at bruge en søgemaskine som Momondo. Så tricket er at finde de billigste billetter på Norwegians hjemmeside og så prøve samme datoer af på Momondo. Det er ikke hver gang at det er billigere, men det er ofte værd at prøve. Der er også den fordel at du med sikkerhed kan se om prisen du har fundet er den laveste, da du får en oversigt over andre priser samtidig. Så det er en ekstra garanti for dig.

Med Norwegians laveste priser skal du være opmærksom på at der på langruterne ikke er sædevalg, mad/drikke, bagage udover håndbagage inkluderet i prisen. Vil du have dette, så skal du booke en LowFare+ billet og denne er typisk 1.000,- dyrere for en returbillet. Så for at sammenligne med andre priser, så skal du have dette med i din overvejelse.

Vi har fundet priserne på Norwegians hjemmeside her.

 

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *