Guide: Alt hvad du behøver at vide om Norwegians kreditkort

Norwegians kredit kort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian – eller mere korrekt Bank Norwegian startede med at tilbyde Nordmændene kreditkort og privatlån i 2007. De samme muligheder er nu tilgængelige i Danmark. Læs med her hvorfor det er interessant for dig.

Bank Norwegians kreditkort giver dig mange fordele som rejsende. Især hvis nogle eller de fleste af dine rejser er med Norwegian. Da kortet ikke har nogen årsafgift, så er det muligt for dig at optjene ganske mange af de såkaldte CashPoints, som du kan bruge på at købe flybilletter for.

Du betaler for dine køb på samme måde som et normalt kredit kort. Der kommer ikke nogle renter på dine køb, så længe du betaler hele din regning på forfaldsdatoen. Det betyder at du kan få op til 45 dages rentefri kredit.

Norwegian RewardNorwegians kredit kort

Flyselskabet Norwegians bonusprogram hedder Norwegian Reward. Norwegian Reward giver dig muligheden for at optjene CashPoints på flyrejser, samt på hotelophold, lejebil eller via nogle af de mange andre Norwegian partnere.

CashPoints er anset som en fast valuta ved Norwegian. Den er 1 norsk krone værd og du kan bruge dem som delbetaling eller fuld betaling af rejser, sædevalg, bagage, fast track og andet.

Det er en af grundene til at Bank Norwegians kreditkort kan blive til en ganske stor fordel for dig.

Optjening af CashPoints

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.

Rejse- og afbestillingsforsikring

Der er også en gratis rejseforsikring inkluderet i kortet. Denne gælder når mindst halvdelen af rejsens pris er betalt med kredit kortet.

Rejseforsikringen dækker kortindehaveren, ægtefælle, sambo og børn under 21 år som bor på samme adresse.

Du behøver heller ikke tænke på en afbestillingsforsikring, da denne også er inkluderet.

Hvis du også rejser med Norwegian, og hele rejsen er betalt med kortet, er du også forsikret mod tabt afgang. Det vil sige at er Norwegian så forsinket at du ikke kan nå din næste forbindelse, så dækker forsikringen de ekstraudgifter som nye billetter vil koste. Forsikringen dækker op mod 5.000,- danske kroner per person og indtil 20.000,- danske kroner per familie.

Gebyrfri mulighed for at hæve kontanter i udlandet

Med Bank Norwegian kortet betaler du heller ikke nogle gebyrer for at hæve kontanter i udlandet i en hæveautomat. Det giver dog ikke nogen CashPoints at hæve kontanter, men mange andre kort betaler du ofte mellem 30,- og 50,- danske kroner, hver gang du hæver penge.

Det er dog værd at bemærke at nogle hæveautomater kan opkræve et eget gebyr. Dette skal du være opmærksom på, da dette gebyr ikke er noget som tilfalder Bank Norwegian. På andre kort ville dette gebyr kommer på toppen af de 30,- til 50,- danske kroner som kortudstederen tager.

Spar op til din næste rejse med Bank Norwegian kortet

Bank Norwegian kortet giver dig rigtigt mange fordele hvis du bruger det som vi har forklaret i denne guide. Da du optjener CashPoints på alle varekøb, så kan du hurtigt optjene flere tusind CashPoints på et år.

Dertil kommer de gratis forsikringer, samt gebyrfri kontanthævninger i udlandet.

Som med alle andre kreditkort, så er det vigtigt at få betalt sin regning 100% hver måned. På den måde får du også op til 45 dages rentefri kredit. Har du så alligevel brug for lidt kredit, så kan du bruge kortet til dette, men vær opmærksom på renteomkostninger på dette.

Prøv kortet gratis

Hvis du er interesseret i af få muligheden for at optjene de mange CashPoints og dermed komme tættere på at rejse gratis, så kan du klikke på dette link. Det er som nævnt gratis at få, så du kan blot prøve det af uden risiko. Du skal kun betale for det som du har købt på kortet.

Renten er 19,99%. Hvis kreditten er 15.000 kr., udnyttes 100% og afvikles som et lån med en løbetid på 12 måneder, udgør de samlede omkostninger: 1.673 kr. ÅOP er 21,93% og det samlede tilbagebetalte beløb er: 16.673 kr. Fortrydelsesretten er 14 dage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at I kan få 250 CashPoints gratis ved at signe up på det link som er i artiklen. Dette er unikt for InsideFlyer 🙂

 2. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  Søren GIkke for at være en lyseslukker, men alle jeg kender der har fået kortet har fået 250cashpoints. Er du sikker på det er unikt for InsideFlyer?

  En anden ting som jeg syntes bør nævnes er at deres såkaldte "Gratis valutahævning" betyder at du først og fremmest betaler 1,75% i valutatillæg, hvis hævningen sker i anden valuta end DKK.(Det gælder forøvrigt alle betalinger/hævninger) der foretages med kreditkortet i anden valuta end DKK.

  Så vidt jeg kan se er der ikke nogen aktive promotions ude med 250 CashPoints. Det er korrekt at det var således i starten, men jeg kender ikke til det lige nu.

  Og gratis hævning er vel forsat rigtigt eftersom de fleste andre kort betaler du et gebyr på 30-50 kroner? Og valutatilæg kommer der også på almindeligt brug eller?

 3. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  HaldJeg fik kun 100 point da jeg oprettede mig i starten af året 🙁

  Så må konen, kæresten, hunden få et nyt kort med 250 Cash Points og så family pooling 🙂

 4. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  Søren GSom nævnt, så var det altså bestemt ikke for at være lyseslukker eller på anden måde min hensigt at være krakiler.

  Min kæreste fik sit kort for 1-2 måneder siden, og en kollega har lige fået et kort i denne uge og de har begge fået 250 Cashpoints.

  Om Valutatillægget skal nævnes eller ej, er selvfølgelig en smagssag. Det er jo bestemt ikke gratis at bruge kortet i udlandet, så ja er også selv begyndt at bruge revolut der jo opkræver 0% i valutatillæg.

  Jeg er bare glad for at få den info – så bliv endelig med den slags 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *