Rejse Deal: Norwegians med stort efterårssalg – priser fra 199,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev i går, så ville Norwegian i dag komme med et stort efterårssalg til deres mange destinationer verden over. Her til morgen er billetterne klar til salg og du kan købe billetter fra 199,- kroner. Der er tilbud fra både København, Aalborg og Billund.

Hvis du vil billigt afsted så er der mange muligheder. For 199,- kroner (one-way) kan du komme til for eksempel London. Vil du gerne lidt længere væk, så kan du flyve til Mallorca for 299,- (one-way). Trækker USA, så er det muligt for kun 999,- kroner (one-way) at flyve til New York. For 1.099,- (one-way), så kan du komme til Los Angeles. Der er mange flere destinationer med gode priser i Europa og ude i verden. Så det kan betale sig at kigge lidt efter din næste rejse i dag. Det billigste billetter forsvinder hurtigt!

Du kan se en oversigt over nogle af priserne her:

Oversigt over nogle af de destinationer og priser i Norwegians efterårssalg.

For flere priser kan du se dem her.

Du skal bestille senest mandag den 4. september 2017 og du kan bestille rejser helt fra til den 31. maj 2018.

Bestil billigst muligt

Det er ofte således at du kan få billetterne en smule billigere ved at bruge en søgemaskine som Momondo. Så tricket er at finde de billigste billetter på Norwegians hjemmeside og så prøve samme datoer af på Momondo. Det er ikke hver gang at det er billigere, men det er ofte værd at prøve. Der er også den fordel at du med sikkerhed kan se om prisen du har fundet er den laveste, da du får en oversigt over andre priser samtidig. Så det er en ekstra garanti for dig.

Med Norwegians laveste priser skal du være opmærksom på at der på langruterne ikke er sædevalg, mad/drikke, bagage udover håndbagage inkluderet i prisen. Vil du have dette, så skal du booke en LowFare+ billet og denne er typisk 1.000,- dyrere for en returbillet. Så for at sammenligne med andre priser, så skal du have dette med i din overvejelse.

Hvordan er det at flyve med Norwegian

Inden du bestiller dine billetter med Norwegian, så kan du kigge med på dette link. Her fortæller vi hvordan det er at flyve med Norwegians i deres Boeing 787 Dreamliner på en langrute.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene “Cashpoints” til brug på fremtidige rejser. Du optjener cashpoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere Cashpoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

Bestiller du dit gratis kreditkort igennem InsideFlyers kampagne, får du 250 cashpoints til at rejse for. Læs mere om denne kampagne i vores guide til kreditkortet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *