Skal du ud at flyve i julen? Få nogle gode råd her

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian står over for en travl julesæson med mere end 70.000 passagerer i Danmark. Selskabet sætter ekstra ressourcer ind i kundeserviceafdelingen for at hjælpe passagererne i den mest hektiske rejseperiode omkring jul. Rådene til de rejsende er at tage tidligt i lufthavnen og pakke klogt for at sikre en mere behagelig rejse.

Årets juletrafik spreder sig over flere dage, når mange danskere rejser udenbys for at holde jule- og nytårsferie. Norwegians danske passagerer tager ofte på storbyferie eller et smut til varmere himmelstrøg i juleperioden, og ligesom sidste år er den mest populære destination London, men også Malaga, Barcelona og Las Palmas er populære rejsemål på denne tid af året.

Vær ude i god tid

Der er generelt flere fritidsrejsende og børnefamilier ude at rejse i julen end på alle andre tidspunkter af året. Derfor er det vigtigt, at passagerer sørger for at have ekstra god tid i lufthavnen. Den 22. december er ”store udrejsedag” for alle, der skal af sted i julen, og med flere passagerer og ekstra bagage kan det både tage længere tid at tjekke ind og komme igennem sikkerhedskontrollen.

Hvis du skal tjekke bagage ind eller have håndbagage med om bord anbefaler Norwegian, at passagerer følger disse fire råd for at sikre, at bagagen kommer sikkert frem:

  • Mærk bagagen tydeligt med navn og telefonnummer
  • Pas på, at tingene ikke kan falde ud eller bevæge sig rundt inde i emballagen
  • Lad være at medbringe ting, der er forbudte af sikkerhedsårsager, som fx flydende julegaver
  • Pak skrøbelige genstande i hård eller polstret emballage

Sætter ekstra julefly ind

Hvis du ikke har nået at bestille dine flybilletter til julen endnu, har du fortsat mulighed for at sikre dig en plads med Norwegian. Norwegian har nemlig igen i år indsat ekstra ”julefly” på ruterne fra København til Las Palmas, Malaga og Nice. Find billetter på www.norwegian.com.

Bestil billigst muligt

Det er ofte således at du kan få billetterne en smule billigere ved at bruge en søgemaskine som Momondo. Så tricket er at finde de billigste billetter på Norwegians hjemmeside og så prøve samme datoer af på Momondo. Det er ikke hver gang at det er billigere, men det er ofte værd at prøve. Der er også den fordel at du med sikkerhed kan se om prisen du har fundet er den laveste, da du får en oversigt over andre priser samtidig. Så det er en ekstra garanti for dig.

Hvordan er det at flyve med Norwegian

Inden du bestiller dine billetter med Norwegian, så kan du kigge med på dette link. Her fortæller vi hvordan det er at flyve med Norwegians i deres Boeing 787 Dreamliner på en langrute. Vær opmærksom på at det ikke er alle ruter som benytter en Boeing 787 Dremliner. Så du skal kigge efter dette når du vælger den enkelte afgang.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *