SAS skriver historie i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS skriver historie i dag og det sker når den første flyvning gennemføres af den nye virksomhed “Scandinavian Airlines Ireland”.

I følgende hjemmesiden FlightRadar24, så tog Airbus A320neo flyet med registreringen EI-SIA, til København for at være klar til servicere ruten mellem København og London. Vi har siden leveringen fra Airbus haft fulgt flyet på FlightRadar24 og nu er der altså kommet fast rute for flyet. Der kunne vi netop se at flyet ankom til København klokken 18;49 tirsdag aften.

Første flyvning mellem de to byer er sat til klokken 12:00, hvor den med rutenummeret SK503 tager til London.

SAS Irland bliver i dag en realitet når første flyvning starter som SK503 (mellem København og London).

Returen fra London bliver klokken 14:05 og landing i København klokken 17:00. Det er flynummeret SK504. Dagens anden rundtur er følgende:

 • Afgang København: klokken 18:25 fra København og har flynummeret SK1507
 • Afgang London: klokken 20:30 fra London og har flynummeret SK1508

De sidste 5 dage har flyet haft base i Shannon, hvor det flere gange dagligt har været ude på flyvninger over Irland.

SAS har “øvet sig” i luften over Irland de sidste uger op mod dagens start af SAS Irland’s første kommercielle flyvning.

Det næste fly er allerede ankommet til Stockholm den 12. december. Det har registreringsnummeret EI-SIB. Det 3. fly med registreringsnummeret EI-SIC er snart klart til levering også fra Airbus fabrikken i Hamborg.

 

HUSK AT DELTAGE I VORES REJSEJULEKALENDER OG VIND FLYBILLETTER!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Lars Kristiansen siger

  Var med den 21/12 fra London til Kbh. Det var som at flyve med Ryanair. Begrænsninger på vægt af kabinekuffert (8kg), hvilket jeg aldrig har prøvet hos SAS før. Personalet uden smil og uden engagement. Ingen kundeservice – og det til “normale” SAS priser. Selv guld og diamant medlemmer blev bedt om at aflevere kufferter over 8kg og betale for vægten.
  Jeg kommer til fremover at holde øje med, hvem der opererer på SAS ruterne. SAS Irland skal jeg ikke med, hvis jeg kan undgå det.
  Så hellere The original hos Ryanair, EasyJet eller Norwegian i stedet for et kopiprodukt, hvor man forventer normal SAS service.
  Det er en ommer SAS

   • Lars Kristiansen siger

    Hej Henrik
    Som skrevet så er det første gang, at jeg har den type oplevelse med SAS.
    Jeg har historisk næsten altid fløjet med SAS til London, men det ændrer sig nu, hvor service er reduceret til discount niveau. Så hellere betale for og forvente discount og ikke blive skuffet. SAS Ireland vil jeg i hvert fald forsøge at undgå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *