I samarbejde med PayPal giver Qatar Airways stor rabat på flybilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har de senest måneder stået bag en byge af kampagner på deres vidt forgrenede netværk. Denne gang er selskabet på banen i samarbejde med PayPal.

Kampagnen har egentlig kørt i en uges tid, men er faldet sammen med en anden kampagne som Qatar Airways lancerede for at fejre, at selskabet har vundet en 2017 Skytrax Award som Airline og the Year og det har forplumret billedet en del.

Skytrax-kampagnen sluttede d. 19. juli, men PayPal-kampagnen fortsætter indtil d. 23. juli. Så har du en dansk PayPal-konto, er det stadig muligt at få billetter med rabat.

Få 15% rabat på en række destinationer

Med PayPal-kampagnen kan du opnå 15% rabat på flere af Qatar Airway´s destinationer, blandt andet Bangkok, Phuket, Sydney, Melbourne og Bali.

Får at få rabatten skal du have en dansk PayPal-konto, bruge koden PAYPAL, bestille senest d. 23. juli 2017 og rejse senest d. 18. marts 2018. Afrejse kan ske fra både København, Oslo, Stockholm og Helsinki.

Forskel på rabattens størrelse

Du skal være opmærksom på, at rabatten fratrækkes selve billetprisen og ikke diverse skatter og afgifter og brændstoftillæg. På nedenstående søgning spares der dermed godt dkr. 300 på en economy billet ved at benytte PayPal-kampagnen. På en business billet vil besparelsen være godt dkr. 2.600 per billet.

Da billetter til f.eks. Australien traditionelt er dyrere, vil du på en economy billet til Melbourne kunne spare knap dkr. 800 og på en business billet godt dkr. 3.200 per billet.

Normalprisen for en billet til Bangkok.

 

Prisen for en billet til Bangkok med PayPal-rabat.

Sammenlignet med hvad konkurenterne tilbyder af priser i f.eks. februar og marts måned, så er denne kampagne mest attraktiv hvis du booker economy billetter hos Qatar Airways.

Du kan bestille dine Qatar Airways-billetter via dette link.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *