Rejse Deal: Norwegian holder forårudsalg med op til 30% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian vil også gerne have dig til at købe flybilletter. De har derfor indtil mandag ved midnat op til 30% rabat på mange billetter i hele deres netværk. Kom for eksempel til USA for 2.098,- kroner tur/retur eller Berlin for 402,- kroner for en returbillet. Der er helt sikkert en rejse deal til dig også.

Det er disse hurtige og korte kampagne, der er super gode. De kommer løbende og hvis du er fleksibel med datoerne, så kan du ofte gøre en ret god rejse deal.

Norwegian har indtil mandag ved midnat 30% på mange af deres billetter og som vi nævnte i overskriften, så er der både gode priser til USA og i Europa. Selv Bangkok kan fåes til godt 2.500,- kroner tur/retur.

Eksempler på de billigere billetter med Norwegian kan ses her:

Husk at priserne er i LowFare klassen og derfor er der ikke anden bagage med end en håndbagage. Du får heller ikke sædevalg eller mad/drikke ombord. Vil du have dette, så koster det på en tur til USA 500,- kroner per vej, og så er det ikke sikkert at Norwegian samlet set er den billigste billet. Så derfor anbefaler vi også at du bruger pris søgemaskinerne som for eksempel Momondo som sammenligning.

Du kan søge på de laveste priser på Norwegian siden og så efterfølgende på Momondo – så er du sikker på at få en rejse deal.

Betingelserne:

  • Op til 30% rabat på flyrejser. Kampagnekode: SPRINGSALE
  • Bestil senest 7. maj kl. 23.59
  • Rejs før 20. juni 2018
  • Rabat beregnes af netto flyprisen ekskl. skatter og afgifter

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *