Rejse Deal: Rejs til Bangkok for 2.798,- tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Overvejer du at få lidt ekstra sol og varme, så kan du i november måned komme til Bangkok for kun 2.798,- kroner for en returbillet med Norwegian.

Norwegian har lige nu nogle enkelte afgang, hvor priserne for en returbillet er under de 3.000,- kroner. Det er nu du skal købe din billet hvis du vil billigst muligt af sted.

Vi har kigget på et af datoerne, hvor prisen er på 2.798,- kroner for en LowFare billet:

 

Husk på at Norwegian’s LowFare billetter er uden sædevalg, ekstra bagage og mad/drikke ombord. Vil du have dette, så skal du bestille en LowFare+ billet, som er 500,- dyrere per vej.

Søg og bestil dine billetter på dette link

Se hvad du får inkluderet i billetten herunder:

Oversigt over hvad der er inkluderet i de forskellige billettyper

Du kan læse hvordan det er at flyve med Norwegian i deres Boeing 787 Dreamliner her.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene “Cashpoints” til brug på fremtidige rejser. Du optjener cashpoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere Cashpoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Søren Saugmann siger

  Har det ofte svært med jeres reklamer for Norwegians langrute til BKK, for prisen er så skrabet, at langt hen ad vejen vil være billigere og mere fordelagtigt at tage med Thai eller Qatar. Førstnævnte har ofte priser ned til 4000 kr og sidstnævnte endda helt ned til 3000 kr – og så er alting inkluderet.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Søren,

   Tak for din kommentar. Det er meget omkring hvad du vil betale for. Nogle vil meget gerne rejse skrabet – nok derfor at selskaber som Norwegian og andre low cost selskaber er så populære. Vi gør også opmærksom på at det koster 1.000,- ekstra hvis du vil have sædevalg, mad/drikke, samt ektra bagage med. Men for en famillie på 4, så kan det betale sig at købe 4 af de billigste billetter og så købe ekstra kufferter – det er forsat en billig løsning – selv når man køber mad og drikke i lufthavnen.

   Hilsen
   Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *